Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Norrköping – Hammarby

Jinxförsök

Resultatspel på 2-1 och 3-1 till Norrköping men jag hoppas på Bajen!
Känslan för Hammarby är god, en synnerligen stark säsong, denna. Ändå kan jag inte spelmässigt blunda för att jag, även om jag gillar 3.05 på Bajen-vinst efter en stunds analys och faktakoll hamnar på att 2.35 ca på Norrköping är ett bättre odds än 3.05 på Hammarby.
Krysset, som vid en spontan blick kan te sig rimligt vill man snarare ha över 4 ggr på, att jämföras med de 3.70 som erbjuds.
Även om lagen styrkemässigt skulle kunna hamna på oavgjort så är båda såpass vassa att det lag som behöver jaga ikapp är illa ute, därav min aversion mot oavgjort just i denna match.

Vidare behöver inte Norrköping gå ut med alltför stor respekt för motståndaren med historiska resultat i minnet, klar fördel under senare år för Norrköping, men som sagt årets upplaga av Hammarby är ovanligt bra så den historiken tas med en stor nypa salt.

En äkta Jinx kräver förstås att spela 1an eller 1X rakt av, men jag gillar verkligen resultatspel, dock måste man spela sådana på en oddsbörs(eller i undantagsfall på Svenska spels löpande, "Matchen"), vanliga bolags avdrag/marginaler på dessa marknader är alldeles för stora.

Bollen är rund och i den här matchen förväntar jag mig en vinst för ena laget, hjärtat säger Hammarby, men speltarmen vurmar för Norrköping vilket förstås vore en katastrof, så lite pengar för sårvård investeras.

3 respektive 2 units är egentligen en maxinsats, justerad för att oddsen är såpass höga att variansen blir väldigt hög. Angivet odds är justerat för 6.5% avdrag på oddsbörsen.
Fotboll

Norrköping – Hammarby

 • Postad:
  13 aug 2018
  13:03
 • Rekare: ExtremtRik
 • Spel: RESULTAT 2-1
 • Insats: 3,00
 • Odds: 9,88
 • Info: odds före 6.5% avgift är 10.50
 • Spreadsheet: Fotboll
 • Bolag:
 • Datum:
  13 aug 2018
  19:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

ExtremtRik 2018-08-13 13:10

Förmodligen lägger jag även in några resultat i Bajens favör, det finns utrymme för det, fast jag tycker verkligen att "värdet" ligger på hemmalaget...
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td