Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Cincinnati Reds – Cleveland Indians

Jag väljer att spela Cincinnati Reds och Cleveland Indians över 8.5 runs i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.83.

En interleague serie kommer igång på måndagskväll när Cleveland Indians reser till Great American Ball Park för att slåss mot Cincinnati Reds. På söndagen fick SP Carlos Carrasco till nio strikeouts i sju innings och ledde Indians till en 9-7 seger i Chicago. Jason Kipnis fick till tre träffar och 2 runs för Cleveland, som nu har en 12 matchers ledning över Minnesota i AL Central Division.

27-åriga righthander Mike Clevinger (7-7 3.38 ERA) startar för Indians i denna matchup. I sin senaste start släppte Clevinger till fem träffar och en under i en 5-2 seger mot Minnesota.

Cincinnati Reds är på sista plats, men kommer att ha mycket att säga till vem som vinner ett tätt och ansträngt NL Central Division race. På söndagen misslyckades Reds med att avsluta en trematchers sweap hemma mot Arizona och föll med ett slutresultat på 2-9. Eugenio Suarez hade två träffar och gjorde en run för Reds, som är 14 matcher under .500 totalt.

Reds kommer inatt att starta med 32-åriga righty Homer Bailey (1-9 6.19 ERA) i serieöppnaren. Cincinnati har förlorat alla Baileys senaste sex starter och han har släppt till 27 runs över sina senaste 31 innings.

Homer Bailey är kvar i Reds startrotation trots att han är en av de värsta pitchers i MLB. Det beror endast på att han har ett "105 million dollar contract". Jag kommer inte att spela på Indians och Mike Clevinger här då jag tycker att oddset är för lågt, men jag ser ett annat sätt att gå emot Bailey och det är att spela över totalen.

Indians kan trots allt nå denna total själva ifall allt klaffar. Cleveland rankas 3:a i runs och home runs. Därtill är Great American Ball Park en av de mest hitter friendly ballparks i ligan. Det är inte mycket vind inatt, men enligt väderprognosen skall det vara en klar natt med hög luftfuktighet, vilket är bra förhållanden för hitters.

Cincinnatis Bailey är 0-5 med en 6.44 ERA hemma den här säsongen. Hans ERA var 6,43 förra året. Det var 6,65 två år sedan och 5,56 år 2015. Här ser man att Bailey har hållit samma dåliga klass en längre tid, och det ser inte ut att bli bättre. Reds har gjort minst fyra runs i 11 av deras senaste 16 matcher.

Indians Clevinger har en 4,12 ERA i night games denna säsong. Han har en 7.15 ERA i två starter mot Reds, den senaste var den 9 juli i en 7-5 Cincinnati seger.

Jag tycker att vi borde ha rimliga chanser att gå över 8 runs i denna match!
Baseball

Cincinnati Reds – Cleveland Indians

 • Postad:
  13 aug 2018
  14:48
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: ÖVER 8.5 r
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,83
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  14 aug 2018
  01:00
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td