Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Detroit Tigers – Chicago White Sox

Jag väljer att spela Detroit Tigers att vinna över Chicago White Sox i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Expekt till 2.00.

AL Central Division foes kommer att drabba samman på måndagskvällen, när Chicago White Sox reser till Comerica Park för att spela mot Detroit Tigers. På söndagen förlorade White Sox med 7-9 mot Cleveland. White Sox har förlorat fem av de sex senaste hemmamatcherna och är 33 matcher under .500 totalt.

Reynaldo Lopez, 45 år gammal (4-9, 4.30 ERA) kommer inatt att starta för White Sox. I sin senaste start tillät Lopez en run och fyra träffar över sju innings i en 4-3 förlust mot New York.

Detroit Tigers är 20 matcher under .500 totalt sett, men fortsätter att spela hårt. På söndag gav SP Matthew Boyd upp två träffar och en run i sex innings och ledde därmed Detroit till en 4-2 seger mot Minnesota. Jeimer Candelario hade två träffar och gjorde en run för Tigers, som är 17.5 matcher från första platsen.

Detroit kommer i nattens match att starta med Artie Lewicki. Levicki är 0-2 med ERA 4.76 i år. Dock så har Lewicki mött riktigt bra offensiver i Boston och Cleveland. Nu möter han ett mycket sämre White Sox, där han borde ha chans att prestera bra.

Jag ser dessa två lag som riktigt jämna, där Detroit har en liten fördel. Man är det lite bättre laget som ännu spelar för att vinna matcher.

Det finns några intressanta siffror och trender som talar aningen för Detroit här. En intressant statistik för White Sox är deras 122 senaste bortamatcher. Av dessa har man bara lyckats vinna 39 matcher, vilket är riktigt dåligt. White Sox är alltså ett riktigt dåligt bortalag.

En annan intressant statistik för Detroit Tigers är deras hemmaresultat mot White Sox de senaste 72 matcherna. Här har Tigers lyckats vinna hela 51 matcher, vilket är riktigt imponerande.

White Sox är heller inte speciellt bra mot lag med losing record. Här är man bara 2-6 de senaste 8 matcherna. White Sox starter Lopez håller ingen vidare klass. Han var usel i juli, med någon enstaka bra starter men överlag mycket dålig.

Detroits Lewicki är mycket bättre än resultatet visar, då han tidigare i år mötte mycket bra offensiver. Vad vi ser här är att Detroit trivs mycket bra hemma mot White Sox, medan White Sox inte alls trivs på Comerica Park mot Detroit.

Jag kan inte ignorera denna hemma/bortastatistik, och när vi får dubbla degen på Tigers provar vi det!
Baseball

Detroit Tigers – Chicago White Sox

  • Postad:
    13 aug 2018
    17:18
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 1
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,00
  • Bolag: Expekt
  • Datum:
    14 aug 2018
    01:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td