Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: LA Dodgers – San Francisco Giants

Jag väljer att spela LA Dodgers och San Francisco Giants över 6.5 runs i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.77.

Los Angeles Dodgers återvänder hem på måndag för att vara värd för San Francisco Giants. Dodgers kommer från en 6-matchers roadtrip där man vann endast två matcher och har tappat tre raka. LA är 2: a i NL West med ett 64-55 record. Dodgers är en match bakom Diamondbacks som leder divisionen och är 4-6 i sina senaste 10 matcher.

Clayton Kershaw kommer att starta för Dodgers på måndag. Kershaw är 5-5 denna säsong i 17 starter och har 101,1 innings pitched. Kershaw har denna säsong en 2,58 ERA och 99 strikeouts med 19 walks. Kershaw spelade 6 innings i sin senaste start och gav där upp 2 earned runs på 6 hits.

San Francisco Giants åker till Dodger Stadium efter att ha spelat hela helgen i Pittsburgh. Giants är just nu 4: e i NL West och har bara vunnit 4 av sina senaste 10 matcher. San Francisco är 25-34 på bortaplan denna säsong och är 29-26 i division games. Giants snittar 4,1 runs per match, vilket rankar 23:e i MLB.

Madison Bumgarner kommer att starta för Giants inatt, i sin 13: e start för säsongen. Bumgarner är 4-4 med 73,2 innings pitched. Bumgarner har 63 strikeouts med 30 walks. Bumgarner spelade 7 innings i sin senaste start och gav inte upp några runs på 5 träffar.

Om vi tittar rent statistikmässigt på denna matchup, så tror de flesta på ett underspel här. Kershaw och Bumgarner kommer antagligen att hålla nere siffrorna, men totalen är relativt låg här, och det finns ändå några trender och faktorer som pekar på en del runs i denna match.

Vi har varmt och soligt väder i LA inatt, och vinden kommer att blåsa ut mot rightfield vid matchtid. Vi har också hyfsat hög luftfuktighet.

Om vi tittar på Giants senaste matcher, så har deras pitching inte varit bra. Man har de 4 senaste matcherna släppt till hela 27 runs totalt, och i snitt 6.75 runs per match.

Dodgers har förlorat 3 av sina senaste 4 matcher, och det beror delvis på dålig pitching. Man har de 4 senaste matcherna släppt till 17 runs och 4.25 runs i snitt per match.

Giants har förlorat 3 av Bumgarners 4 senaste starter, och Bumgarner är också endast 2-8 mot Dodgers de senaste 10 matcherna. Clayton Kershaw brukar få mycket runsupport när han spelar. Dodgers har de senaste 10 matcherna snittat 6.4 runs per match då Kershaw är starter.

Därtill har vi båda lagens bullpens som oroar mig. Giants bullpens har de 3 senaste matcherna ERA 5.79 och WHIP 1.34. Dodgers bullpens har de tre senaste matcherna ERA 6.91 och WHIP 1.26.

San Francisco är 4-1 över totalen mot pitchers med WHIP lägre än 1.15. Dodgers är 4-0 över totalen hemma mot lag med losing record de senaste 4 matcherna. Kershaw är också 4-0 över totalen med 4-dagars vila och 5-0 över totalen mot lag med losing record.
Baseball

LA Dodgers – San Francisco Giants

 • Postad:
  13 aug 2018
  18:42
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: ÖVER 6.5 r
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,77
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  14 aug 2018
  04:00
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td