Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Texas Rangers – Arizona Diamondbacks

Jag väljer att spela Arizona Diamondbacks -1 mot Texas Rangers i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.71.

Diamondbacks gick lite neråt efter serien de hade i Cincinnati. Men Diamondbacks är dock fortfarande ett bra lag och ett lag som har massvis med hot på alla punkter. Tändvätska för Diamondbacks är att man kämpar om första platsen med Dodgers. Mot Rangers har laget spelat anständigt, men de är i den konkurrerande AL West och det har lett till att Rangers varit ganska usla i division games.

Om vi tittar på Texas Rangers som lag, så har man en team ERA som ligger på 4,89 och rankas 27:e i majors. Rangers har lyckats göra totalt 575 runs den här säsongen och har i hitting ett genomsnitt på .245.

Diamondbacks offensiv har varit ett litet problem för laget denna säsongen hittills. De har lyckats producera 524 runs totalt, och har .238 i hitting denna säsongen. Diamondbacks pitching har varit bättre, då man har en team ERA som ligger på 3.60.

Zack Greinke kommer inatt att starta för Diamondbacks. Greinke har denna säsong spelat totalt 149.2 innings och har i dessa hela 152 strikeouts. Han har denna säsong ett 12-7 record med en 2,89 ERA.

Bartolo Colon kommer inatt att starta för Rangers. Colon har denna säsong spelat 130,1 innings och har i dessa fått till 72 strikeouts. Han har ett 6-10 record med en ERA på 5,18.

Arizonas starter Greinke har hållit hög klass hela säsongen, och han har de 5 senaste starterna släppt till endast 19 hits och 5 earned runs på 35+ innings. Rangers hitters har inte heller mött Greinke sedan 2015, och det ser jag som en fördel för Greinke och Arizona.

Texas starter Bartolo Colon var en bra pitcher för en tid sen, men hans bäst före datum har definitivt gått ut. Texas har förlorat 4 av Colons senaste 5 starter. Han har också de 5 senaste starterna släppt till hela 41 hits och 23 runs på 29+ innings. Colon har också varit som sämst hemma i Texas med en 5.98 ERA och 1.381 WHIP.

Skall Arizona kunna vinna över Dodgers i sin division, så måste man absolut ta vara på sådana här matcher, där man har klara fördelar. Jag ser här ingenting annat än en Diamondbacks vinst. Oddset 1.71 är på gränsen men vi tar det. Vi får pengarna tillbaka ifall Arizona vinner med exakt en run.
Baseball

Texas Rangers – Arizona Diamondbacks

  • Postad:
    13 aug 2018
    15:55
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 2 -1
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,71
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    14 aug 2018
    02:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td