Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Minnesota Twins – Pittsburgh Pirates

Jag väljer att spela Pittsburgh Pirates att vinna över Minnesota Twins i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.84.

Pittsburgh Pirates fortsätter att pressa på hårt, men det kommer att krävas mycket av dem här i slutet av säsongen för att de ska kunna få en wildcard spot. Man är just nu nere 8 matcher i NL Central, och det är inte längre möjligt att vinna divisionen. Men de har fortfarande chans att ta den sista wildcard platsen i National League. Lätt? 5 matcher bakom, de kommer att behöva vinster här.

Är detta möjligt då för Pirates? Mycket kan ändras mellan nu och slutet av september, så det är mycket möjligt. De har tre lag som väntar framför dem, och sedan är det Milwaukee Brewers som har den sista wildcard platsen just nu.

Om inte Pirates hade börjat så långsamt, kanske de inte hade varit i trubbel nu. De spelade inte bra baseball. Minnesota Twins har inte spelat bra baseball någon gång denna säsong. Det finns noll positiva saker som Twins kan ta med sig från den här säsongen. Det började med en sur skada på Ervin Santana. Därtill var Lance Lynn inte alls så bra som man hoppades denna säsong, och han gick nu över till NY Yankees.

Pirates kommer att starta med Jameson Taillon ikväll, medan Twins startar med Jake Odorizzi. Framför allt Odorizzi har varit dålig denna säsong.

Twins tog in Lynn och Odorizzi i ett försök att stärka sin rotation och för att komma förbi Wild Card Round. Det har varit ett riktigt misslyckande, eftersom Twins nog inte ens kommer att spela i någon postseason i år . Båda dessa kom aldrig upp i någon nivå och har inte kunnat hjälpa till mycket.

Odorizzi har verkligen haft det kämpigt denna säsong. Han går in med en ERA på 5.54 och 1.54 WHIP i sina senaste tre starter. Hans ERA är ungefär 1.00 högre hemma också, med en 5.13 ERA och 1.48 WHIP. Odorizzi fick 101 pitches på bara 4.2 innings i sin senaste start. Minnesotas bullpens är också mycket dåliga, man är 25:e i majors med en ERA på 4.67, och här kommer Twins troligtvis att gå så långt som möjligt med Odorizzi.

Jameson Taillon har varit sharp sedan slutet av maj. Taillon har inte släppt till mer än 4 runs per match sedan 27 maj. Han har inte släppt till mer än 3 runs i 4 av hans senaste 5 starter och kommer till denna match med en ERA på 2.78 i sina 3 senaste starter. Bra att observera är att Taillon har varit bättre på bortaplan denna säsong med en 3.39 ERA jämfört med 3.90 hemma. Han borde kunna hjälpa Pirates att ta sin femte seger på 7 matcher.
Baseball

Minnesota Twins – Pittsburgh Pirates

  • Postad:
    14 aug 2018
    13:37
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 2
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,84
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    15 aug 2018
    02:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td