Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Oakland Athletics – Seattle Mariners

Jag väljer att spela Oakland Athletics och Seattle Mariners över 7 runs i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Unibet till 1.77.

Seattle Mariners spelar den andra matchen i serien på bortaplan mot Oakland Athletics på tisdag. Mariners besegrade Houston Astros på söndag 4-3 och svepte också därmed Astros i en 4-matchersserie. Igår förlorade man mot Oakland med 6-7.

Oakland vann sin andra raka på söndagen då man slog Los Angeles Angels 8-7 för sin nionde seger i sina senaste 11 matcher. Och igår vann man sin tredje raka match mot Seattle med 7-6. Med vinsten är A:s 2½ match bakom första plats, som Houston har just nu i American League West. Oakland är 36-12 i sina 48 senaste matcher, vilket är näst bäst under den perioden.

Jean Segura leder Seattle med ett .306 batting average och med 140 träffar. Nelson Cruz är Seattles ledare i home runs med 30. Mitch Haniger leder i RBI med 75. Seattle har ett teambatting average på .257, medan motsatta hitters i genomsnitt har .253 på plattan mot Mariners pitching. På tisdag kommer Seattle att starta med James Paxton. Lefthandern är den här säsongen 10-5 med en ERA på 3.62, 175 Ks och 37 BBs.

Matt Chapman leder Oakland med ett .275 batting average. Khris Davis leder i home runs med 34 och i RBI med 93. Oakland har ett teambatting average på .249 medan motsatta hitters har i medeltal .240 på plattan mot Athletics. På tisdag startar Oakland med Mike Fiers. Righthandern är denna säsong 7-6 med en ERA på 3.40, 95 Ks och 26 BBs.

Jag ser värde här i överspelet pga ett antal faktorer. Vinden skall vid matchtid blåsa rakt ut från stadion ca 10-14 mph, och luftfuktigheten skall vara väldigt hög, runt 83%. Detta är bra förhållanden för hitters.

Seattles starter Paxton har inte varit hundra de 5 senaste starterna. Han har i dessa släppt till 28 hits och 14 earned runs på 26+ innings. Paxton är också sämre på bortaplan. Borta har han denna säsong ERA 4.04 och WHIP 1.203 mot ERA 3.09 och WHIP 0.971 på hemmaplan.

Oaklands Fiers har spelat en match för Oakland hittills sedan han kom dit från Detroit. I den starten mot Dodgers såg han bra ut. Men han har ett dåligt resultat mot Seattle. Han har i 6 starter mot Seattle släppt till 33 hits och 20 runs på 28 innings.

Båda lagens offensiv har sett mycket bra ut de senaste matcherna. Seattle har de 6 senaste matcherna snittat 5.5 runs per match, medan Oakland har snittat 7.33 runs de senaste 3 matcherna.

Umpire i denna match är James Hoye. Hoye har ett snitt på 10.7 runs per match och 62% av matcherna hittills har gått över totalen. Hoye är 7-3 över totalen med American League matchups, och där ligger snittet på 12 runs per match. Hoye är också 5-2 över totalen i matchups med både lefthanded och righthanded starting pitchers. I dessa ligger snittet på 10.6 runs per match.

Vi borde kunna passera 7 runs här!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Baseball

Oakland Athletics – Seattle Mariners

  • Datum:
    15 aug 2018
    04:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td