Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Atlanta Braves – Miami Marlins

Jag väljer att spela Atlanta Braves och Miami Marlins över 8.5 runs i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Expekt till 1.95.

Marlins måste hitta ett sätt att vinna mot Braves, men det har inte alls fungerat bra för dem hittills i serien. De två första matcherna i denna serie var en day/night double header och i båda matcherna gav Braves pitching bara upp 2 runs totalt och offensiven för Braves kunde lysa upp resultattavlan med totalt 15 runs i matcherna.

En stor fråga för Marlins denna säsongen, en av många faktiskt, har varit deras pitching staff som har en team ERA på 4.82. Run scoring har inte varit ett stort problem eftersom Marlins rankas 11:e i majors med totalt 778 runs scored och Marlins har också .267 i hitting som rankas 3:e.

Braves har hittills kunnat göra totalt 732 runs och har också ett bra resultat i hitting med .263. Skillnaden är att Braves pitching staff har varit lite bättre och de har varit lite jämnare då Braves har en team ERA på 4.72.

Jose Urena kommer inatt att starta för Marlins. Urena har hittills denna säsong spelat 129 innings och har i dessa fått till 104 strikeouts. Urena är hittills denna säsong 3-12 och har en 4.74 ERA.

Braves kommer inatt att starta med Kevin Gausman. Hittills denna säsong har Gausman spelat totalt totalt 137 innings och har i dessa totalt 114 strikeouts. Gausman har ett 6-9 record och har en 4.27 ERA.

Miamis Urena är inte speciellt bra. Han har de senaste 5 matcherna gjort endast en bra start. Urena har i de 5 senaste matcherna släppt till 27 hits och 20 earned runs på 24 innings. Han har dessutom ett riktigt dåligt resultat mot Atlanta. Han är 2-8 totalt och 0-3 denna säsong. Han har i dessa tre matcher släppt till 15 hits och 12 earned runs på 16 innings.

Gausman är en medelbra pitcher, men Miami har ett litet bättre resultat mot righthanded starters, och offensiven har inte varit problemet för Marlins denna säsong. Man borde kunna få till några runs här.

Miami är 6-1 över totalen i Urenas senaste 7 starter mot National League East.

Atlanta är 5-1 över totalen de 6 senaste hemmamatcherna mot en righthanded starter. Man är också 8-2 över totalen de senaste 10 hemmamatcherna mot lag som har mindre än 40% winning record på bortaplan.

5 av de senaste 7 inbördesmötena i Atlanta har gått över, och man är också 43-20-3 över totalen de senaste 66 inbördesmötena.
Baseball

Atlanta Braves – Miami Marlins

  • Postad:
    15 aug 2018
    16:48
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: ÖVER 8.5 r
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,95
  • Bolag: Expekt
  • Datum:
    16 aug 2018
    01:30
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td