Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Las Vegas Aces – New York Liberty

Jag väljer att spela två spel i WNBA matchen Las Vegas Aces - New York Liberty.

Spel 1: New York Liberty +11
Odds: 1.92 (Pinnacle) Kl 04:00

Spel 2: över 169.5 poäng
Odds: 1.97 (Expekt) Kl 04:00


New York Liberty skall försöka få slut på en 9-matchers förluststreak när man besöker Las Vegas Aces på onsdagen, i den andra halvan av en back-to-back på bortaplan. Liberty förlorade i söndags 77-86 mot Atlanta Dream. Igår förlorade man mot LA Sparks med 66-74.

Las Vegas vann sin senaste match 11 augusti då man besegrade Indiana Fever 92-74. Aces leddes av Kelsey Plum med 20 poäng. Aces sköt 46.3% field goals och outrebounded Fever 48-33. Las Vegas är kvar på sista plats i Western Conference.

Tina Charles leder New York i scoring och rebounding med snitt på 20.1 poäng och 7.2 rebounds per match. Den andra ledande scorern är Kia Nurse med ett genomsnitt på 8.6 poäng per match. Bria Hartley leder Liberty i assists med ett genomsnitt på 3.8 per match. New York snittar 78,1 poäng per match.

A'ja Wilson leder Las Vegas i scoring och rebounding med snitt på 20.3 poäng och 8.2 rebounds per match. Kayla McBride är den ledande scorern för laget med i genomsnitt 18.7 poäng per match. Kelsey Plum leder Aces i assist med i genomsnitt 3.9 per match. Las Vegas snittar på 84,0 poäng per match.

Jag ser värde här i både New York +11 och över 169.5 poäng. För det första så har New York aldrig varit underdog mot Las Vegas de senaste 10 matcherna. Man har mötts två gånger denna säsong, där man i den första matchen var 10 poängs favorit och 1-poängs favorit i den andra matchen. Nu är man plötsligt underdogs med 11 poäng här, vilket jag tycker är lite för många poäng.

Visst, Liberty har inte varit bra, och Aces har besegrat dem två gånger redan i år och man spelar dessutom back to back. Detta har gjort att man nu är underdogs. Men jag är inte villig att spela -11 på Aces då man den senaste tiden spelat riktigt uselt försvarsspel.

Aces har de 5 senaste matcherna släppt till hela 97 poäng i snitt och gjort 89.2 poäng framåt. Man är också endast 1-4 både SU och ATS de 5 senaste matcherna.

Liberty har de 5 senaste matcherna snittat 71.8 poäng framåt och släppt till 81.2 poäng. Man är 0-5 SU och 2-3 ATS. Liberty har mött mycket hårda lag de senaste 4 matcherna, Seattle, Atlanta och två matcher mot LA Sparks. Man har dock börjat komma närmare en seger, då man de tre senaste matcherna lyckats hålla matcherna någorlunda jämna.

Skall man vinna så är det mot lag som Aces, som varit usla försvarsmässigt, och här borde man absolut kunna få till poäng då Aces har ett riktigt öppet spel just nu.

6 av de senaste 8 matcherna har gått över totalen för New York. 4 av de 6 senaste inbördesmötena har gått över totalen och 4 av de 5 senaste mötena i Las Vegas har gått över totalen.
Basket

Las Vegas Aces – New York Liberty

  • Postad:
    15 aug 2018
    17:41
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 2 +11
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,92
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    16 aug 2018
    04:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: WNBA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td