Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Molde – Hibernian

Molde - Hibernian @ 1.74 (Pinnacle), insats 7 units (ca 3.5%)

En match i Europa League där Hibernian har gjort det mer än godkänt för att ha tagit sig ända hit. Men trots 0-0 på hemmaplan tror jag det tar stopp rakt upp och ner här mot ett mycket hemmastarkt Molde som i inhemska ligan har 8-0-2 (28-8) medan de borta endast spelat in 2-3-3 (10-12) som facit.

Molde har dessutom rutin från att ha varit ute i Eurpa tidigare där de 2015 avancerade till gruppspelet. Hibernian har gjort några försök då och då men åkt ut i sin första match. Förlust mot Maribor 2010, mot Malmö 2013 och Bröndby 2016. Nu har de dock avancerat till tredje kvalomgången genom seger med 12-5 mot färöiska NSI samt 1-1 och vidare på bortamål mot grekiska Tripolis.

Läget är ju annars bra med 0-0 och siktet lär vara inställt på att försöka få in ett enda mål framåt utan att riskera något bakåt då ett mål blir väldigt värdefullt. För Molde gäller endast seger för att avancera och det kommer bli norska hemmatakter som kommer bestämma tempot i matchen.

Molde avancerade vidare i första kvalomgången mot nordirländska Glenovan med totalt 6-3 efter att ha legat under med 2-1 efter bortamatchen. Mot albanska Laci blev det 2-0 borta och 3-0 hemma. Hibernian är inte så mycket bättre än dessa lag påstår jag. Så 0-0 borta är ett bra resultat för Molde som är ett klart mer målglatt lag hemma på Aker Stadion.

Jag har väldigt svårt att se att det här inte ska bli en enkel seger för Molde och oddset 1.74 känns som bra värde då jag själv sätter sannolikheten till 60% vilket betyder en brytpunkt på 1.67 i odds. Halvhög insats nöjer jag mig dock med.

BOL!
Fotboll

Molde – Hibernian

  • Datum:
    16 aug 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td