Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: VMFD Zalgiris Vilnius – Sevilla

VMFD Zalgiris Vilnius - Sevilla Gör mål i båda halvlekar @1.83

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det är bara att tacka och ta emot. 1.83 gånger såsen på att Sevilla ska hitta nätet i båda halvlekar känns som ett riktigt bra spel. Det är match två av två, och vi kommer ikväll få ett avgörande.

Första matchen spelades för exakt en vecka sedan på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, där Sevilla normalt sett är så fruktansvärt hemmastarka. Nu var man visserligen totalt överlägsna spelmässigt, men till allas förvånan slutade matchen endast 1-0 till hemmalaget. Detta efter att Ever Banega skruvat in en frispark i det högra krysset i den 34e spelminuten. Därefter lyckades Zalgiris hålla undan.

Hur mycket man ska stirra sig blind på resultatet vet jag inte, för det var trots allt en löjlig klasskillnad, och motivationen lär säkerligen ha haft en bricka med i spelet. Barcelona väntade trots allt i en Super Cup final tre dagar senare, och det största fokuset låg nog där. Nu är den matchen ur vägen, och även om det istället vankas seriepremiär om tre dagar tror jag alla spelare kommer vara närvarande idag.

Sevilla har faktiskt bara 1-0 i aggregate, och att åka ut här vore ju ett riktigt megafiasko. Litauiska Zalgiris ska man bara städa undan. Förra matchen lyckades de stå emot, orkar de en gång till? Tveksamt. Dessutom är Zalgiris nu tvingade att gå framåt då man ligger under, och dessutom spelar på hemmaplan. Det öppnar givetvis upp spelet rejält, och Sevilla lär få en hel del ytor att operera på.

Sevilla ställer upp med följande lag i en 3-4-2-1 uppställning

Vaclik

Gnagon - Carrico - Gomez Sola

Escuedero - Amadou - Banega - Vidal

Nolito - Sarabia

Ben-Yedder


Det ska vara katt och råtta lek i 99,9 gånger av 100, och jag tror att förra matchen var just den där 0,1 procenten. Ikväll får vi se en överkörning helt enkelt, och nykomlingen Aleix Vidal från Barcelona gör två?
Spela på Bethard och få Se bonus här
Fotboll

VMFD Zalgiris Vilnius – Sevilla

  • Postad:
    16 aug 2018
    18:09
  • Rekare: Lukasoe
  • Spel: 2 Mål i båda
  • Insats: 10,00
  • Odds: 1,83
  • Bethard
  • Datum:
    16 aug 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td