Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Seattle Mariners – Houston Astros

Jag väljer att spela Houston Astros -1 mot Seattle Mariners i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Unibet till 1.72.

På måndag öppnar Houston Astros en tre matchersserie på bortaplan mot American League West rivalerna Seattle Mariners. Astros förlorade den andra matchen på raken i lördags och den sjunde av de senaste 8 matcherna mot Oakland A: s 7-1. Igår lyckades Houston vinna mot Oakland med 9-4. Det tror jag var vändpunkten, då man haft en del skador på nyckelspelare.

Seattle vann på lördagskvällen mot Dodgers med 5-4. Igår blev man tilltvålade mot Dodgers med 1-12.

Yuli Gurriel leder Houston med ett .281 batting average. Alex Bregman leder Astros i home runs med 23 och i RBIs med 75. Houston har ett teambatting average på .253 medan motsatta hitters har .216 på plattan mot Astros pitching. På måndag startar Astros med Gerrit Cole. Righthandern är denna säsong 11-5 med en ERA på 2.71, 219 Ks och 50 BBs.

Jean Segura, som för närvarande är på "paternity list", leder Seattle med ett .314 batting average och med 148 träffar. Nelson Cruz är Seattle-ledaren i home runs med 30. Mitch Haniger leder i RBI med 78. Seattle har ett teambatting average på .255, medan motsatta hitters har i genomsnitt .252 på plattan mot Mariners pitching. På måndag kommer Mariners att starta med Felix Hernandez. Righthandern är denna säsong 8-11 med en ERA på 5.62, 101 Ks och 48 BBs.

Houston börjar så småningom bli friskare, och kommer antagligen att vara att räkna med senare i höst. Jag ser många fördelar för Houston i denna matchup.

Seattle har inte spelat bra hemma den senaste tiden, då man förlorat hela 6 av de senaste 8, medan Houston har spelat mycket bra i Seattle och vunnit hela 10 av sina senaste 12 matcher på Safeco Field. Seattle har också förlorat alla Hernandezs senaste 5 starter.

Gerrit Cole har dessutom varit mycket bra mot just Seattle. Cole har på 109 at bats mot Seattles lineup endast släppt till 27 hits, 1 homerun och 4 walks. Seattles lineup har också endast .313 i SLG och .597 i OPS mot Cole.

Houston borde ta denna match!





Spela på Unibet och få Se bonus här
Baseball

Seattle Mariners – Houston Astros

  • Datum:
    21 aug 2018
    04:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td