Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Ajax – Dinamo Kiev

Ajax - Dinamo Kiev +0.5 @ 2.34 (Pinnacle), insats 5 units (ca 2.5%)

Ajax har med sina förstärkningar presterat hittills och jag har hamnat lite snett på dem främst på Europatipset. Nu möter de Dinamo Kiev som är ett storlag i Ukraina och senast spelade gruppspel i Champions League 16/17 och även 15/16, medan det för Ajax senaste gången var 14/15. Nu möts de i ett Play Off där totala segraren åter kommer få spela i Champions Leagues gruppspel.

Enligt marknad och spelbolag är det här en 60/40 uppgörelse över ett dubbelmöte. Jag är inte alls med på de noterna. Dinamo Kiev har inlätt inhemska ligan med fyra raka segrar och de har redan slagit Shakhtar Donetsk. Även om det kanske kan önskas mer i det offensiva så har det varit fyra raka nollor vad gäller insläppta och totalt har de alltså fyra plusmål.

I tredje kvalomgången till Champions League blev det endast 1-1 borta mot Slavia Prag efter att hemmalaget kvitterat på straffspark i 90+5. Sen vann de enkelt hemma med 2-0. För Ajax del blev det seger i andra kvalomgången mot Sturm Graz med 2-0 hemma och 3-1 borta, men hemmamötet här hade de två gratismål. I den tredje kvalrundan blev det Standard Liege som eliminerades genom 2-2 borta och sen lite enklare 3-0 hemma.

Men det är inte lag av samma kaliber som det defensivt starka Kiev. Bortaplan är så klart alltid svårare i dessa turneringar men oddsen har svängt ner rejält på hemmalaget sedan de öppnade så nu tycker jag det gått på tok för långt. Att få 2.34 på +0.5 är för högt. I 43% av mötena måste de klara att ta med sig minst ett oavgjort resultat här. Det tror jag de fixar men håller ner insatsen till fem units bara. Spelvärt ner till 2.15-2.20 runt tycker jag. Förvånar mig dock inte om det svänger tillbaka en del bland oddsen och tittar på att det är vad vi får vid stängning.

BOL!
Fotboll

Ajax – Dinamo Kiev

  • Datum:
    22 aug 2018
    21:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Champions League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td