Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Chicago White Sox – Minnesota Twins

Jag väljer att spela Minnesota Twins att vinna över Chicago White Sox i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.83.

Minnesota Twins spelar den andra matchen i sin nuvarande serie på bortaplan tisdag mot Chicago White Sox. Twins besegrade Detroit Tigers på söndag 5-4 och vann också tre av de fyra matcherna mot Detroit. Igår förlorade man mot Chicago White Sox med 5-8.

Chicago White Sox besegrade Kansas City Royals på söndag 7-6 och tog därmed fjärde vinsten på de senaste fem matcherna. Och igår slog man alltså Twins med 8-5.

Eddie Rosario leder Minnesota med ett .294 batting average och i träffar med 144, home runs med 22 och RBIs med 71. Minnesota har ett team batting average på .246, medan motsatta hitters har .259 på plattan mot Twins pitching . På tisdag kommer Twins att starta med Jose Berrios. Righthandern är denna säsong 11-8 med ERA 3.75.

Jose Abreu leder White Sox med ett .270 batting average och i home runs med 22, i RBIs med 76 och träffar med 127. Chicago har ett team batting average på .242 medan motsatta hitters har .253 på plattan mot White Sox pitching. På tisdag kommer White Sox att starta med rookien Michael Kopech. Detta kommer att bli den första starten den här säsongen för Kopech, och han har tidigare bara spelat i minors.

Jag tycker att oddset är bra här på Minnesota. Twins starting pitcher Berrios har de senaste starterna varit medelbra, men tittar man på hans resultat mot Chicago White Sox lineup så talar mycket för Minnesota här.

Berrios är totalt 6-1 mot White Sox, där han endast har släppt till 31 hits och 12 earned runs på 47+ innings. White Sox har också på 137 at bats endast fått till 3 home runs och 7 walks. White Sox har också endast .175 i batting, .297 i SLG och .525 i OPS mot Berrios.

White Sox starter Kopech gör som sagt sin första start här, och jag är inte förvånad ifall han blir tillvålad rejält här. Minnesota borde absolut få till runs på löpande band här.

Minnesota är 4-1 de senaste 5 matcherna då deras motståndare gör 5 runs eller mer i den föregående matchen. Twins är också 4-1 de senaste 5 mot lag med losing record. Man är också 9-2 de senaste 11 matcherna mot American League Central, och 4-0 i Berrios senaste 4 starter mot White Sox.
Baseball

Chicago White Sox – Minnesota Twins

  • Postad:
    21 aug 2018
    11:54
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 2
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,83
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    22 aug 2018
    02:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td