Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Oakland Athletics – Texas Rangers

Jag väljer att spela Texas Rangers team över 3.5 runs i kvällens MLB baseball mot Oakland Athletics. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.86.

Texas Rangers kommer att försöka undvika att bli svepta när man möter ett mycket hett Athletics på onsdag kväll. I går kväll lyckades Texas bara få till två hits i en förlust med 6-0 mot Oakland. SP Ariel Jurado gav upp 10 hits och 4 runs på 5+ innings för Rangers, som är 16 matcher under .500 totalt.

30-åriga lefthandern Mike Minor (9-6, 4.61 ERA) kommer att starta för Rangers i den här matchen. Minor har vunnit tre raka starter och han har tillåtit 7 runs över sina senaste 18+ innings.

Oakland Athletics har slagit Texas med 15 runs i de två första matcherna i serien och har varit ett av de hetaste lagen i baseball sedan All-Star Break. På tisdag fick SP Brett Anderson till 6 strikeouts och tillät bara en träff över 7 innings.

35 år gamla righthandern Edwin Jackson (4-2, 2.58 ERA) har varit bra i Oaklands rotation. Oakland har vunnit alla Jacksons senaste fem starter och han har släppt till 7 runs i de starterna.

Jag vet att Oakland är mycket heta just nu, och Rangers har haft svårt att få till runs de senaste 2 matcherna, plus att Oakland SP Jackson också är mycket bra. Men, tittar man på Jacksons prestationer mot Texas lineup, så har han ett riktigt uselt resultat.

Edvin Jackson har på 67 at bats mot Texas lineup släppt till 26 hits, 2 home runs och 8 walks. Texas har dessutom mycket höga siffror mot Jackson. Man har hela .388 i batting, .433 i OBP, .532 i SLG och .964 i OPS.

Jag väljer här att spela över 3.5 runs på Texas då Oakland är mycket heta just nu. Men baserat på detta borde Texas absolut kunna få till 4 runs. Texas offensiv har dock också varit mycket bra den senaste tiden. De två senaste matcherna har man haft ofördelaktiga matchups.

Vi provar Texas Rangers team över 3.5 runs!
Baseball

Oakland Athletics – Texas Rangers

  • Postad:
    22 aug 2018
    14:04
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 2 ö 3.5 r
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,86
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    22 aug 2018
    21:30
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td