Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Seattle Mariners – Houston Astros

Jag väljer att spela Houston Astros att vinna över Seattle Mariners i kvällens tidiga MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.71.

Houston Astros kommer att försöka vinna serien efter en 3-2 seger i match två på tisdag. Framber Valdez fick den första vinsten i sin stora liga debut efter att ha tillåtit en unearned run över 4.1 innings. Charlie Morton kommer att starta för Astros ikväll, och han är 12-3 med en 2.78 ERA och 175 strikeouts den här säsongen. I sin karriär är Morton 3-3 med en 3.16 ERA och 42 strikeouts mot Seattle.

Seattle Mariners kommer att försöka studsa tillbaka efter att ha tappat match två på tisdag. Ben Gamel fick til en RBI medan Ryon Healy och Jean Segura vardera hade två träffar i förlusten. Mitch Haniger, Robinson Cano, Denard Span och Chris Herrmann hade varsin base hit. Ross Detwiler tog förlusten och är därmed 0-1 den här säsongen efter att ha givit upp tre runs på åtta hits över sex innings. Marco Gonzales kommer att starta för Seattle ikväll, och han är 12-8 med en 3.91 ERA och 125 strikeouts den här säsongen. Detta kommer att bli Gonzales andra karriärstart mot Houston.

Houston är 3-8 i sina senaste 11 matcher totalt och 39-17 i sina senaste 56 road games medan Houston är 5-0 under totalen i Mortons senaste 5 bortastarter. Seattle är 7-2 i Gonzales senaste 9 division games och 3-8 i sina senaste 11 hemmastarter medan Seattle är 5-1 över totalen de 6 senaste hemmamatcherna.

Houston är 1-5 i de senaste 6 mötena mellan dessa två lag men 11-3 i de senaste 14 mötena mellan dessa två lag i Seattle.
Gonzales har förmodligen varit Seattles näst bästa pitcher denna säsong. Men Gonzales har också förlorat sina sista tre starter, och har i dessa släppt till hela 15 runs över 17 innings. Morton har varit en av de mer "under the radar" pitchers i majors den här säsongen, och är 2-0 med en 1,38 ERA mot Seattle på bortaplan denna säsong.

Delar av Seattles lineup har också varit riktigt dåliga mot Morton. Man har på 69 at bats endast 15 hits, 0 homeruns och 4 walks. Seattle har också endast .215 i batting, .256 i OBP, .257 i SLG och .462 i OPS.

Vi provar Houston Astros ikväll!
Baseball

Seattle Mariners – Houston Astros

  • Postad:
    22 aug 2018
    15:00
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 2
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,71
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    22 aug 2018
    22:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td