Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Sarpsborg 08 FF – Maccabi Tel Aviv

Sarpsborg +0 - Maccabi Tel Aviv @ 2.41 (Pinnacle), insats 8 units (ca 4%)

Norska Sarpsborg gick in i kvalomgång ett där de enkelt vann dubbelmötet mot isländska IBV med 6-0. Därefter slogs överraskande nog St Gallen ut efter 2-2 men där Sarpsborg avancerade vidare med bortamål. Att de sen efter det skickade hem kroatiska Rijeka med totalt 2-1 (vann 1-0 borta) är starka kort och därför tror jag de fortsätter rida på den här vågen nu och minst klarar ett oavgjort resultat hemma - ofta nog åtminstone!

Israeliska Maccabi spelade gruppspel i Europa League sås sent som förra säsongen och mycket talar för att de åter gör det efter att ha slagit ut Sarpsborg över det här dubbelmötet i Play Off. Men bortamatchen här tycker jag är helt felvärderad. Även om de ska vara favoriter så är den raka tvåan till runt 2.20 alldeles för lågt. På +0 står Maccabi i så låga som runt 1.60 medan vi får fantastiska 2.41 på Sarpsborg.

Maccabis väg hit från kvalomgång ett är i alla fall 1-1 borta mot starka Ferencvaros medan de vann hemma med 1-0. Sedan stötte de på Radnicki Nis från Serbien där de först vann med 2-0 hemma medan det blev 2-2 på bortaplan där de så klart kunde kontrollera det mesta efter en ledning med 2-0. I tredje kvalomgången slogs Pyunik från Armenien ut efter 0-0 borta för att sedan vinna hemmamötet med 2-1. Jag tycker att även om motståndet varit tuffare så är det faktiskt på hemmaplan israelerna avgör. Visst, det är historia nu men Sarpsborg är klart starkare på hemmaplan i inhemska ligan där de nu efter tio matcher har 6-2-2 (20-10).

Av de matcher som inte slutar oavgjort här måste norrmännen vinna minst 42% och det tycker jag nog känns bra nog. Jag menar att det snarare ska ligga upp mot 46-47 procent. Bra värde i så fall och därav en lite högre insats. Den öppnade på 2.45 och jag tror den sjunker ner till 2.30+ något.

BOL!
Fotboll

Sarpsborg 08 FF – Maccabi Tel Aviv

  • Datum:
    23 aug 2018
    19:05
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td