Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Zenit St Petersburg – Molde

Zenit St Petersburg -1.5 - Molde @ 2.17 (Unibet), insats 8 units (ca 4%)

Zenit hade en märklig match i förra kvalrundan där man förlorade bortamatchen mot vitryska Dinamo Minsk med 4-0 trots det klart bättre laget. Sen vann man efter förlängning hemmamatchen med 8-1(!) med en man mindre dessutom. Det var inget snack om vilket det bästa laget var inför den "tomma" läktaren vid segern.

Att norska Molde nu ska kunna rubba hemmalaget betvivlar jag starkt. I returen tror jag mycket väl de kan segra då de är starka hemma. Men efter att ha sett Zenits förra match så kommer de definitivt inte ge bort något åt slumpen här och vill ha så stort försprång som möjligt efter sin hemmamatch, då man nyss haft en besvärlig situation att reda upp.

Molde klev in redan i omgång ett där de enkelt slog ut Glenovan med 6-3 totalt men förlorade bortamötet med 2-1. Sen blev albanska Laci en enkel match med totalt 5-0 och senast var det Hibernian som var motståndet. 0-0 på bortaplan följdes upp med mycket enkla 3-0 i returen. Moldes mål är så klart att hålla ner siffrorna men jag kan inte tänka mig att vid 1-0 skulle bägge lagen på något indirekt sätt vara nöjda. Nej, full fart i 90 minuter är vad jag förväntar mig av hemmalaget här.

Att spela de här spelen är alltid lite vanskligt men på hemmaplan och att vinna med två mål minst känns ändå som en minst 50/50 om jag jämför med hur det sett ut på deras väg framåt. Att vi då bjuds 2.17 tar jag alltid. Är spelvärt minst till dubbla pengarna men troligen någon bit under dessutom. Till 2.17 måste de fixa det minst 46% av gångerna.

BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Zenit St Petersburg – Molde

  • Datum:
    23 aug 2018
    18:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td