Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Hamilton Tiger-Cats – Edmonton Eskimos

Jag väljer att spela Hamilton Tiger-Cats och Edmonton Eskimos över 55.5 poäng i nattens CFL. Högsta odds just nu finns på Unibet till 1.72.

Efetr att man fått till en solid 6-3 start på säsongen och är inom räckhåll mot Calgary Stampeders i CFLs Western Division, reser Edmonton Eskimos till Hamilton för att slåss mot Tiger-Cats.

Quarterback Mike Reilly har återigen en mycket enastående säsong för Eskimos och har kastat 3046 yards, 19 touchdowns och 9 interceptions denna säsongen. D'haquille Williams har denna säsong kommit från ingenstans för att etablera sig som en av de bästa receivers i CFL och har 48 receptions för 831 yards och 6 touchdowns i år. Veteranen Derel Walker är ett ytterligare "receiving threat" för Eskimos och har 47 receptions för 816 yards och 6 touchdowns. CJ Gable leder Eskimos i rushing med 532 yards och 2 rushing touchdowns.

Med ett 3-5 resultat, är Hamilton Tiger-Cats i behov av en seger för att komma tillbaka till playoff race i CFLs Eastern Division.

Jeremiah Masoli har varit en mycket solid quarterback för Tiger-Cats den här säsongen och har kastat för 2465 yards, 8 touchdowns och 8 interceptions. Brandon Banks är den ledande receivern för Tiger-Cats och har 51 receptions för 718 yards och 3 touchdowns. Tiger-Cats har haft det lite kämpigt "on the ground" den här säsongen och man hoppas att Alex Green (31 carries, 137 yards, 4 touchdowns i 2 matcher) kan lösa deras rushing problem.

Det är en väldigt hög total i det här matchen, men jag låter inte det skrämma mig här. Tidigare denna säsong i Week 2, var Edmonton värd för Hamilton och förlorade stort och gav upp 38 poäng. Eskimos är ute efter revansch här. Men jag litar inte alls på deras försvar. Sanningen är att man har ett mycket öppet spel.

Tiger-Cats Jeremiah Masoli fick till över 300 yards i luften i det första mötet i Edmonton. Eskimos Mike Reilly fick också till över 400 i luften i förra veckans match, medan Tiger-Cats hade en "bye week" förra veckan.

Med perfekt väder i Hamilton på torsdagskvällen tror jag vi kan förvänta oss en shootout.

I matcher som spelats under veckorna 10 till 15 under de senaste säsongerna, är Edmonton 9-4 över totalen. Tiger-Cats senaste 3 möten med Eskimos har alla gått över totalen.

Totalen ligger på 57 poäng, och jag väljer här att köpa ner den till 55.5 på Unibet, eftersom 55.5 är en keynumber, och det krävs då bara 8 touchdowns.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Am Fotboll

Hamilton Tiger-Cats – Edmonton Eskimos

  • Datum:
    24 aug 2018
    01:30
  • Sport: Am Fotboll
  • Land: Kanada
  • Liga: CFL
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td