Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Bournemouth – Everton

Bournemouth - Everton +0 @ 1.98 (Bethard), insats 8 units (ca 4%)

OBS! Det här spelet är alltså ett asian handicap +0 på Everton, men det är felbokfört i mitt spreadsheet (om ni läser där) och där kan jag ej ändra!

Everton är inte alls speciellt tippade den här säsongen och de kommer antagligen inte slå sig in i topp fyra eller topp sex men det känns som de undervärderas gång på gång - även om de var favoriter hemma mot Southampton.

Med en man mindre fick de med sig 2-2 i premiären borta mot Wolves efter att mittbacken Jagielka visats ut för Everton vid ledning 1-0. Så det är ändå starkt att ta poäng där trots att jag ville ha dem till favoriter innan matchen trots att marknaden var på helt andra sidan. Nu möter de ett enligt mig och de flesta ett sämre lag än Wolves (med sina förstärkningar). Nu har marknaden jämnat ut oddsen helt och de har enligt dem lika stor chans att segra. Jag tror dock att Everton har större chanser att segra och därmed tycker jag att odds som är lika på bägge sidorna blir kanon för oss.

Det enda oroväckande är väl att Bournemouth inlett på absolut bästa sätt med två raka segrar. Men det har varit mot mycket bleka Cardiff på hemmaplan samt ett West Ham (borta) som i sin tur kunde förlorat med 8-0 en normal dag mot Liverpool där det dock endast blev 4-0 märkligt nog. Så segrarna är ungefär det som förväntats.

1.98 i odds betyder en brytpunkt på 50.5% men det här är snarare en 55/45 om än inte kanske helt så mycket. Så spelbart ner till 1.85 först och främst. Jag väljer att spela med push på oavgjort då jag tror det kan ske rätt ofta och så slipper jag värdera in tre utfall istället för bara två. Rätt hög insats då det blir vinst eller push väldigt ofta.

BOL!
Spela på Bethard och få Se bonus här
Fotboll

Bournemouth – Everton

  • Datum:
    25 aug 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td