Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Newcastle United – Chelsea

Newcastle - Chelsea BTTS @ 1.90 (Nordicbet), insats 6 units (ca 3%)

Här spelar vi att bägge lagen ska göra mål! Möjligen skulle jag avstått spel här men kan inte skippa det enbart för att "mina skator" spelar. Jag svängde dock ordentligt vilket spel jag tyckte var mest spelvärt mellan över 2.5 mål eller att bägge lagen gör mål. var även inne på att det skulle vara 1-1 i halvtid etc.

Newcastle är bra på hemmaplan och de visade de hemma mot Spurs i premiären. Den matchen slutade 1-2 och det hade inte varit orättvist med 2-2. Chelsea som nu kommer på besök spelar offensivt i första hand och inte lika tråkigt och defensivt som tidigare. Jag tror det kommer att passa Newcastle som kommer att få fler möjligheter och det gynnar så klart spelet. Men gör bägge mål är det enda resultatet som vi vinner på nu kontra ö2.5 just 1-1. Men det är ett vanligt resultat även om jag finner det mindre sannolikt här.

Senast lagen möttes blev det 3-0 till Newcastle men det var i slutet av serien och kom efter en period när Newcastle varit extra starka, speciellt hemma. Så på sistone vad gäller inbördes har det varit ungefär 50/50 om bägge gjort mål eller inte. Men Chelsea har en annan taktik nu och jag tvivlar på att Newcastle håller nollan hemma mot Chelsea och blir det väl mål här så tycker jag chanserna är väldigt bra att spelet sitter. Det är väl mest 0-0 som är oroväckande.

Bygger spelet på att Chelsea är mer offensiva nu än tidigare samt att Newcastle blir mer och mer stabila samt att de på hemmaplan gör mål i klart fler än 50% av matcherna. Sen de kom tillbaka förra säsongen är det 65% men säsongerna innan dess är det upp mot runt 75%. Så det mesta hänger på Chelsea nu.

Antagligen spelbart ner till 1.80. Hyfsat värde men prioriteras defensiven och första målet kommer sent så försämras det så klart. Håller ner insatsen till medel pga detta. Brytpunkten nu är på 52.6% men det här borde inträffa över 55% av gångerna.

BOL!
Spela på NordicBet och få Se bonus här
Fotboll

Newcastle United – Chelsea

  • Datum:
    26 aug 2018
    17:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td