Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Global Tenderness

Global Tenderness Topp 3 @ 6.25 (Unibet), insats 5 units (ca 2.5%)

I V86-3 på Åby (lopp 7) startar nr 6 Global Tenderness utvändigt om storfavoriten nr 5 Tropical Ås. Även om favoriten vinner detta och/eller tar en topp 3 placering tycker jag oddsen är fint på Untersteiners häst här.

Först rent fakta svart på vitt utan att väga alls. Global Tenderness är den häst i fältet som placerat sig flest gånger i topp tre i förhållande till antalet starter. Det finns bara en häst som har en snabbare kilometertid auto. Favoriten har en bra tid på medel dock medan de flesta andra har sin snabbaste på kort distans.

Peter Untersteiner tränar och sonen Johan kör. Tränarstatistiken är överlag i stallet över 45% att komma i topp tre, samt ligger kuskstatistiken på över 40%.

Det som kan vara lite oroväckande är att det är lång distans nu och innerspår med Open Stretch är klart gynnsamt. Men jag litar på duktige Johan Untersteiner att han löser positioneringen.

Hästen var senast ute över kort distans på Jägersro från spår åtta och fick backa sig sist i starten. Fick gå invändigt och kom ut i andraspår med halvvarvet kvar samt får ytterligare en lucka pga galopperande häst. Svängde ut i tredjespår och höll farten bra över upploppet till en tredjeplats.

Även gången innan på Åby över full distans så fick den backa sig sist från spår 7. Kördes sen sist utvändigt hela loppet fram till drygt halvvarvet kvar. Rundade och höll farten bra men blev frånsprungen av mer speediga hästar och slutade på fjärde plats.

Finns den bara med i hyfsat främre träffen tror jag den kommer hålla farten fint upploppet ner och största riskerna är så klart speediga hästar som fått bra resor samt de i rygg ledaren samt ledaren själv (vilket vi förutsätter är Tropicana Ås). Jag hoppas så klart Johan hittar ner på innerspåret från start även om det är långsökt. Snäppet bättre spår idag än två senaste.

Oavsett tycker jag 6.25 på en häst som hänger med är lite för högt. Lägger in en medelinsats trots att spelet inte sitter varje gång men jag hoppas på runt 20% åtminstone, och för värde krävs det över 16%. BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Global Tenderness

  • Datum:
    29 aug 2018
    20:49
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: Topp 3

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td