Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: PSV Eindhoven – Bate Borisov

PSV Eindhoven -1.5 - Bate Borisov @ 2.00 (Pinnacle), insats 6 units (ca 3%)

Returmöte i Play Off till Champions League där vinnaren tar sig till gruppspelet. Första mötet slutade med seger för holländarna med 3-2 i en öppen match där det skapades mängder med chanser. Orosmolnet nu är väl att hemmalaget kan stänga matchen och går vidare på oavgjort eller t o m förlust med 0-1 eller 1-2.

Nu ska vi dock inte se spöken här utan bortalaget behöver vinna med två bollar om de inte segrar med 4-3 eller drar matchen till förlängning med 3-2 seger. Nu har jag dock sett det här laget när de har snubblat sig vidare mot HJK från Finland samt Qarabag från Azerbajdzjan. Spelet har varit klart under förväntan och att de åter ska snubbla sig vidare finner jag föga troligt då uppförsbacken är enorm nu. Snarare kommer PSV ta kommandot hemma och den stora frågan är när bortalaget tappar fokus och tro på att det är möjligt. Då ser jag laget falla ihop fullständigt medan hemmalaget kan spela ut på ett annat sätt och skapa än mer inför sina fans på läktaren. Där kommer inte energin ta slut och därför känns handikappspelet på -1.5 riktigt bra när vi får dubbla pengarna.

Jag håller dock ner insatsen just för att de tar sig vidare på så många andra resultat, och det där sista kommer inte kramas ur för att vinna med två. Nu känns det dock som troligt likväl pga andra orsaker som nämnts ovan.

I den inhemska ligan hade PSV följande hemmafacit förra säsongen, 15-2-0 (44-9). Starka kort och trots att Bate i grunden är bra och har fyra raka titlar i den vitryska inhemska ligan så blir det svårt att kunna hålla jämna steg hela matchen.

Bate nådde dock gruppspelet 2015 medan PSV gjorde det både 2015 och 2016. Att PSV blir laget som når dit i år råder det inga större tvivel om men vinner de sin hemmamatch? Jag tror de gör det med två mål i fler än hälften av matcherna när bortalaget slutat tro och då kan det rinna iväg och -2.5 kanske är mer aktuellt? Men nöjer mig här och håller ner insatsen då jag har svårt att sia om det sker 51% eller 58% av gångerna. Så gå inte mycket lägre än 1.95 ifall ni ryggar. BOL!
Fotboll

PSV Eindhoven – Bate Borisov

  • Datum:
    29 aug 2018
    21:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Champions League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td