Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Red Bull Salzburg – Crvena Zvezda

Red Bull Salzburg - Crvena Zvezda +1 @ 2.07 (Pinnacle), insats 6 units (ca 3%)

Returmöte i Champions League Play Off där segraren går till gruppspelet. Så viktig match där det mesta står på spel. Bortalaget "Röda Stjärnan" spelade 0-0 i sitt hemmamöte men vann hörnstatistiken med 6-1 samt även målchanser med 10-9 och skott på mål med 3-2. Bortalaget drog även på sig tre varningar, mot noll för hemmalaget. Salzburg var dock det bättre laget spelmässigt och hade ett bollinnehav på 62% samt hade fler farliga anfall men fick inte till det i straffområdet.

I returen nu är det all press på hemmalaget och jag tror att resultatet som serberna fick med sig i första matchen är till stor nytta. Dels måste Salzburg göra mål (förutom om de tar matchen till straffar) om de ska kunna avancera vidare samt måste de göra tre mål om nu Crvena Zvezda skulle lyckas få in något framåt. Bortalaget kommer vara nöjda med att få matchen till straffar dock.

De mest troliga scenariona för att vårt spel inte skulle sitta är att Salzburg startar i ett rasande tempo och det kommer ett tidigt mål och ytterligare ett av bara farten. Även vid en ettmålsledning till hemmalaget i slutet av matchen kan få ytorna i kontringar att uppenbara sig ifall de går för tvåan. Men vi ska komma ihåg att även vid en uddamålsseger så går de vidare och behöver alltså inte trycka på för en tvåmålsledning. Matchen kan alltså lika gärna "dö av" då Salzburg blir än mer bollhållare och vill få tiden att gå. Sen finns förstås risken att hemmalaget bara spelar ut och målen trillar in förr eller senare.

"Röda Stjärnan" är dock inget dåligt lag och jag ser mängder med scenario där det både blir oavgjort samt seger. Dock är det skönt att ha en push vid uddamålsförlust som ger oss en bra edge i spelet. Det kommer högst troligt bli en avvaktande inledning på matchen men där bägge lagen kommer skapa fler och fler chanser. Salzburg borde inte blotta sig bakåt då ett baklängesmål kan få förödande konsekvenser. Varför inte en ny 0-0 match och förlängning?

Bägge de här lagen har inlett strålande i den inhemska serien. De har efter fem matcher, fortfarande idel segrar, samt nio och tio plusmål.

Jag håller dock ner insatsen då jag vet att hemmaplan i Champions League generellt har en väldig betydande fördel. Allt över dubbla pengarna är värde här. Skulle dock inte gå lägre än 1.95 i odds för att spela men det kan likaväl röra sig ner till 1.80 som att det borde vara 2.15? Håll ner insatsen och gå inte under 1.95 för lite marginal i spelet! BOL!
Fotboll

Red Bull Salzburg – Crvena Zvezda

  • Datum:
    29 aug 2018
    21:00
  • Sport: Fotboll
  • Land:
  • Liga: Champions League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td