Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Crystal Palace – Southampton

Crystal Palace Ö1.25 - Southampton @ 1.847 (Pinnacle), insats 8 units (ca 4%)

Jag fortsätter tro på Crystal Palace som har ett riktigt starkt lag och som skapar mycket chanser framåt. Jag väljer dock att lägga spelet på att Crystal Palace gör över 1.25 mål och bryr mig sen inte om resultatet i matchen. Gör de endast ett mål så blir det halv förlust och därför väljer jag åtta units.

Crystal Palace har ett offensivt spel med framför allt Zaha som det stora hotet för motståndarna. Nu senaste blev det dock förlust senast med 2-1 på bortaplan mot Watford, som dock inlett med tre raka segrar. Matchen innan dess mötte de Liverpool hemma och 0-2 där känns mer, än hur matchen såg ut. Bl a hade Townsend en fantastisk boll i ribban. Ska det lossna så kan det mycket väl bli nu till helgen när Southampton kommer till London. De har i sina tre inledande matchen mest mött mediokert motstånd och haft två hemmamatcher men likväl endast en poäng totalt.

Förra säsongen gjorde Crystal Palace 29 mål på hemmaplan i sina 19 matcher vilket är ett snitt på 1.52 medan Southampton släppte in 30 mål på sina bortamatcher vilket är i paritet samma snitt. Förra säsongen inledde Crystal Palace svagt i serien och på hemmaplan blev det tre raka förluster utan något mål framåt. Efter det gjorde de mål i 14 av sina 16 återstående hemmamatcher, där de nådde minst två mål i elva av dessa. Så trots 0-1 mot Southampton förra säsongen tycker jag statistiken talar klart till min fördel. Dessutom tycker jag spelet känts spännande och att det inte blivit fler mål är mer oflyt än dåligt spel. Roy Hodgson kan säkert lyfta laget ytterligare någon nivå.

Svårt att sia om exakt värde i spelet då det blir halv förlust hyfsat ofta dessutom men håll er över 1.80 så borde vi vara på rätt sida åtminstone även om jag själv sätter gränsen på 1.75. Den höga insatsen beror just pga att jag tror Crystal Palace gör noll mål så få gånger att det sällan bli helt förlust. Skulle det aldrig ske räcker det att 40% av övriga blir hel vinst och ett EV på 103%. Nu kommer de ju nolla ibland men tror också de klarar två mål fler gånger än 40%. BOL!
Fotboll

Crystal Palace – Southampton

  • Datum:
    01 sep 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td