Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Gustafson

Gustafson Vinnare @ 5.25 (Unibet), insats 5 units (ca 2.5%)

I den femte V75-avdelningen hittar vi den holländske hästen Gustafson som för en månad sen gjorde sverigedebut på Jägersro som tvåa till 12.1 från bakspår. Följde ledaren från start i riktigt tuff öppning. Bra fart loppet igenom, och in på upploppet försvann samtliga hästar utvändigt. Gustafson ut i andraspår och utmanade Visa As med Björn Goop som då var storfavorit till under dubbla pengarna. Kämpade tappert men vinnaren då var en klass bättre.

Nu har det varit en månads uppehåll men startspåret blev perfekt med nr 5 och det luktar verkligen spets. Med prestationen för en månad sen på näthinnan känns oddset 5.25 alldeles för högt. Det här vinner den minst var tredje gång vid spets. Vid andra scenario sjunker så klart chansen en del men över fem gånger måste vi ta alla tidpunkter på dygnet.

Det lilla negativa är väl att hästen på fem starter i år endast har tre andraplatser, men totalt i livet på 21 starter har åtta segrar, nio andraplatser och en tredjeplats. Hästen är jämn och stabil med bra fartresurser utan att det blir för mycket mjölksyra.

Kör barfota som sist vilket är positivt. Tidsmässigt endast två hästar med bättre kilometertid men det över kort distans medan Gustafsons 12.1 är över medel. Distansen är även idag 2140 meter och jag tycker det här känns riktigt bra. Håller ner insatsen något då det varit en månads vila. Spelbar ner till 3.50-4.00 menar jag dock och en högre units kan vara helt korrekt också. BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Gustafson

  • Datum:
    01 sep 2018
    17:47
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td