Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Manchester City – Newcastle United

Manchester City - Newcastle United +2.5 @ 1.95 (Pinnacle), insats 6 units (ca 3%)

Jag fortsätter med spel att motståndarna ska täcka linan mot City. Senast var det Huddersfield jag försökte mig på men det blev också som mina tankar gick då. Allt eller inget och det slutade med det sistnämnda med hela 6-1 i baken. Nu är det dock ett klart bättre lag än Huddersfield som ska besöka Etihad Stadium. Benitez är en bra taktiker och kommer få laget att spela på ett mindre underhållande sätt för att försöka knipa en poäng även om det så klart blir oerhört svårt.

Senast hemma mot Chelsea gjorde de det bra trots extremt lågt bollinnehav. Vi får nog se något liknande nu. Men ju längre säsongen går ju mindre fart kommer City bjuda på även hemma. Att de ska vinna dessa matcher med tre mål eller mer 50% av gångerna tycker jag blir fel även om alla vet hur bra City är, speciellt hemma. Tio gånger vann de dock med tre mål eller fler förra säsongen på sina 19 hemmamatcher. Mot Newcastle blev det 3-1 efter hattrick av Aguero.

Det viktigaste här är dock att Newcastle är med i matchen fram till halvlek åtminstone. Då kommer de fortsätta spela taktiskt korrekt och hoppas på någon enstaka chans och att förvalta den. Ramlar det in två snabba inom en halvtimme kommer det så klart bli jobbigt men Benitez mannar kommer vara väl förberedda. Sen han kom till klubben har de här lagen mötts tre gånger och i de två matcher Newcastle haft hemmaplan har det blivit 1-1 och 0-1. Visserligen är de klart starkare där men linan +2.5 är generös och jag tror inte vi får dessa odds mot övriga topplag även om jag håller sannolikheten ungefär desamma att Newcastle klarar den här linan.

Endast i en bortamatch förra säsongen vek de ner sig, mot United där de förlorade med 4-1 trots ledning. Jag tycker det talar sitt tydliga språk tillsammans med att det är enda förlusten borta med tre mål eller fler i ligan som Newcastle haft sen Benitez anlände den 11 mars 2016. De har även en 0-3 förlust hemma mot Watford men inte en enda till. Ska sägas då att den säsongen som Benitez anlände hade Newcastle tidigare under säsongen fem storförluster på bortaplan på 14 matcher.

1.95 känns som ett bjudodds men då det är tidigt på säsongen och City har två hela elvor som är bättre än Newcastle så håller jag ner insatsen. Men jag tycker det här spelet normalt ska stå i 1.70 ungefär. Lite fegt av mig men samtidigt är det mitt favoritlag vilket säkert påverkar. Så väg in det marginellt. BOL!
Fotboll

Manchester City – Newcastle United

  • Datum:
    01 sep 2018
    18:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td