Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Ak Bars Kazan – Dinamo Minsk

Ak Bars Kazan - Dinamo Minsk @1.60

-------------------------------------------------------------------------------------------

KHL inleddes i lördags, då Bars Kazan tog emot SKA St. Petersburg. De regerande mästarna orkade inte stå emot SKA och siffrorna skrevs förkrossande 1-6. Absolut var man underlägsen, men siffrorna var lite i överkant, och man besitter betydligt högre potential än vad som visades i den matchen. Nu får man ett gyllene tillfälle att revanschera sig på hemmaplan mot ett Dinamo Minsk som inte alls imponerat.

Dinamo Minsk kommer från en tuff säsong, där produktionen framåt var akilleshälen. Detta har medfört en hel del aktivitet på transferfönstret, och det är i princip en helt ny trupp man måste få ihop. Bröderna Kostitstyn har anlänt. Även Beaue Bennett, Patrick Wierciovch och Teemu Pulkkinen från AHL har tillkommit. Det är spelare som absolut bör göra nytta, men frågan är om det inte tar ett tag att få ihop lagbygget? Så är känslan iallafall.

Trots förstärkningarna har man i Dinamo Minsk inte lyckats få ihop det såhär långt. Under försäsongen har man spelat tio matcher och endast lyckats vinna en enda. På övertid ska tilläggas. I övrigt är det nio förluster i bagaget, och självförtroendet kan knappast ligga på topp.

Nu har det visserligen bara varit träningsmatcher, och detta blir faktiskt Minsk´s första tävlingsmatch i år. Det kan vara på gott och ont. Antingen skakar man av sig försäsongen och se detta som en ny start, eller så fortsätter det gå troll i laget, och premiärnerverna hindrar ännu mer. Jag tror på det senare alternativet, i kombination med en revanschsuget Ak Bars Kazan. Enkel etta.
Spela på Bethard och få Se bonus här
Ishockey

Ak Bars Kazan – Dinamo Minsk

  • Datum:
    03 sep 2018
    18:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Ryssland
  • Liga: KHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td