Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay

Novak Djokovic - Joao Sousa -8.5
Nizhny Novgorod - SKA St. Petersburg
10 units @2.39

-------------------------------------------------------------------------------------------

Vi plockar en dubbel med blandad karaktär under måndagen. Ett tennisspel från US Open och en hockeyspel från ryska KHL.

US Open
Det är nu dags för det avgörande skedet i turneringen. De högt seedade spelarna måste nu vakna till ordentligt om de vill vara med och slåss om titeln. Hittills i turneringen har favoriterna svarat upp mot förväntningarna. Federer ser som vanligt stark ut och bjöd på en otrolig match mot Nick Kyrgios. En annan spelare som ser riktigt bra ut är just Novak Djokovic, som vi också väljer att backa i den här matchen. Serben börjar likna sitt forna jag, och världsettan Nadal kommer eventuellt behöva vässa till ytterligare?

Nu står Portugisen Joao Sousa för motståndet. Det är en spelare som enkelt kan kategoriseras som "medelmåtta". Han brukar inte göra allt för mycket väsen av sig, även om han gjort det bra hittills i turneringen. Det ska ändå råda klasskillnad här. Speciellt med tanke på Djokos potential som han backat upp med en enorm formtopp.


KHL
Ryska KHL har nyligen startat, och SKA St.Peterburg har rivstartat och kunde inte få en bättre start på säsongen. Fjolårsvinnarna AK Bars Kazan krossades i premiären på bortaplan med hela 1-6, och dessförinnan hade man nio raka segrar på försäsongen. Riktigt riktigt starkt, och den spetsade kedjan med Yakupov-Datsyuk-Gusev stod för tre mål direkt i premiären.

Nu fortsätter serien, och det är ytterligare en bortamatch för SKA St. Petersburg. Torpedo Nizhny Novgorod är det som står på menyn, och jag har otroligt svårt att se Torpedo kunna stoppa SKA i dagsläget. Man har blandad och gett hittills på säsongen. Potentialen finns absolut, men frågan är om man kan plocka fram den på beställning så här tidigt på säsongen? Jag tvivlar.
Spela på Bethard och få Se bonus här
Parlay

Parlay

 • Postad:
  03 sep 2018
  13:36
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 1 2
 • Insats: 10,00
 • Odds: 2,39
 • Bethard
 • Datum:
  03 sep 2018
  18:00
 • Sport: Parlay
 • Land: Parlay
 • Liga: Parlay
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td