Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Rudisha – Övriga

Mantorp lopp 7:

Här väljer vi att spela 2 Rudisha som borde ha toppchans att kunna spåra detta runt om. Detta är en mycket fin häst med Muscle Hill som pappa och Moonlight Kronos mamma, som lämnat Dibaba bland annat. Han gjorde två starter i regi Lutfi Kolgjini vilket slutade i två andraplatser. I debuten såg han klar ut i sista sväng men vek ner i sista 50. Klockan visade 1.13,8 sista rundan. Senast var det samma visa. Han vek i årorna sista biten och visade klart tveksam moral. Nu gör han en spännande debut i regi Robert Bergh och känslan är att det verkligen finns utveckling i denna treåring. Han är anmäld barfota bak för första gången i karriären och hittar Bergh tidigt till ledningen. Ska favoriten 8 Global Vintage vara mycket bra för att slå honom. Vi tror stenhårt på Rudisha och kliver in med 5 units till fina 3.60, hela vägen Bergh!
Trav

Rudisha – Övriga

 • Postad:
  03 sep 2018
  16:31
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 3,60
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  03 sep 2018
  20:36
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td