Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Campo Bahia – Övriga

Solvalla lopp 4:

Här väljer vi att spela vinnare på Conrad Lugauers 3 Campo Bahia som inlett karriären mycket lovaden. I debuten galopperade han från start men stod för en strålande upphämtning och klockan visade 1.13,5 i 1900 meter! Näst senast tog han karriärens första seger och det på ett övertygande vis med massiv av längder via 1.10,0 sista 800. Senast trodde vi hårt på honom men han galopperade efter 350 när Conny var påväg till ledningen. Upphämtningen sedan visade 1.14,0 i 1600 meter på ett bra vis. Skulle han bara fungera och sköta sig samt tävla på topp, förlora han knappast detta. Det låter också bra från Conny som tror på toppchans. Vi kliver in med 6 units till 2.65 och hoppas på uppvisning!
Trav

Campo Bahia – Övriga

 • Postad:
  04 sep 2018
  15:45
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,65
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  04 sep 2018
  19:30
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Trav

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td