Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Rocky Tilly – Övriga

Bergsåker lopp 6:

Här väljer vi att spela Jörgen Westholms 3 Rocky Tilly tillsammans med Oskar J Andersson. Han har visat toppform under en längre tid och står på tur för en seger. Näst senast spurtade han bra som tvåa på Romme bakom Hugo Gustivar Boko via 1.12,0 sista 400. Senast höll han starkt som tvåa från ledningen via 1.11,5 sista 800. Han är snabb ut och borde tidigt sitta i ledningen. Oskar J Andersson upp denna gång är ett klart plus och från ledningen i detta gäng blir han mycket svårslagen. Vi kliver in med 6 units till 2.05 och jobbar in Oskar J från start till mål!
Trav

Rocky Tilly – Övriga

 • Postad:
  05 sep 2018
  16:37
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,05
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  05 sep 2018
  20:30
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td