Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Ajlexes Cubano – Övriga

Gävle lopp 4:

Här väljer vi att spela vinnare på 4 Ajlexes Cubano som borde ha toppchans att kunna spåra detta runt om. Han har visat toppform på slutet och vann på ett bra vis för fyra starter på Rättvik. Klockan visade 1.10,7 sista 800 trots en resa utvändigt om ledaren. Näst senast var han ute på V75 mot hästar som Linus Boy och M.T. Joinville och avslutade 1.12,0 sista 800 som femma på ett bra vis. Senast satt han fast med rubbet på V75 mot tufft motstånd och formen kan knappast bli bättre. Han följer bilen första biten och vi har mycket svårt att se favoriten 5 Magic Gwin ta en längd i starten, vilket borde vara helt loppavgörande. Det låter bra från tränare Anders Jonsson och från ledningen borde han bli mycket svårslagen. Vi kliver in med 6 units till fina 3.60 och jobbar in Tomas Pettersson från start till mål!
Trav

Ajlexes Cubano – Övriga

 • Postad:
  06 sep 2018
  15:55
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 3,60
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  06 sep 2018
  19:30
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td