Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Portugal – Croatia

Portugal - Kroatien +0.25 @1.76

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det är träningsmatch, och som vanligt är det flertalet spelare som tackat nej till samlingen där Portugal är det klart mest drabbade av dem två.

I VM floppade Portugal, och blev utslaget redan i åttondelen. Landet hade nog hoppats på klart mer med tanke på EM 2016. Ronaldo och hans Portugal lyckades inte med något speciellt, förutom första matchen mot Spanien möjligtvis. Efter den matchen var man mot både Marocko och Iran riktigt illa ute. Faktum är att Portugal endast var ett ynka mål ifrån, att redan åka ut ur gruppspelet om bara Mehdi Taremi hade satt sitt friläge som han fick på tillägstiden.

Inför mötet mot Kroatien har Cristiano Ronaldo, Ricardo Quaresma, Nani, Moutinho, Joao Mario, Bruno Alves, Fonte och Semedo tackat nej till spel. Det påverkar givetvis Portugals chanser väldigt mycket.

Vad det gäller Kroatien stod man för ett riktigt starkt VM där man gick hela vägen till VM-final, och även om det tog stopp mot Le Blues rådde inga som helst tvivel om att den här truppen hade potential. Man hade en hel del världsspelare med, och framförallt på mittfältet där firma Rakitic-Modric huserade vilt i kombination med en Ivan Perisic som löpte och skapade ytor framåt.

Inför torsdagens match är det klar fördel Kroatien. Man har de stora tunga pjäserna med, medan Portugal saknar en hel del. Egentligen ska det inte vara något snack, men jag väljer ändå att gardera aningen p.g.a att det är träningsmatch, och dessutom Portugals hemmaplan.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Portugal – Croatia

 • Postad:
  06 sep 2018
  10:49
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 2 +0.25
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,76
 • Unibet
 • Datum:
  06 sep 2018
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: International
 • Liga: Friendlies
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td