Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Wales – Republic of Ireland

Wales - Irland @1.95

-------------------------------------------------------------------------------------------

UEFA Nations League är här och vi har hel del matcher framför oss. På de brittiska öarna har ett möte mellan Wales och Irland, där det utan tvekan väger tyngre åt ena håller.

I grupp 4 hittar vi Wales och Irland, tillsammans med Danmark som spelar sin första match på söndag. Dock lite problem i Danmark nu kring spelare, och där man spelade med material från tredjedivisionen mot 3-0 förlusten mot Slovakien.

Kvällens drabbning känns mycket spännande, där det är två fysiska lag som möts. Spelet kanske inte är det mest upphetsande, men kämparglöden väger förhoppningsvis upp det hela. Det är trots allt britter vi pratar om.

Ska vi kika rent fotbollsmässigt då, så är det utan tvekan så att det är Wales som har fördelen. En viss Gareth Bale, som fått en kanonstart i marängerna i sina nya roll efter Ronaldo kommer säkerligen vara på hugget ikväll. Han brukar tagga till rejält när han drar på sig Waleströjan, och känslan är att detta kan bli ett riktigt bra år för honom om han bara får vara skadefri. En annan spelare värd att nämna är givetvis Arsenals Aaron Ramsey, som också fått en bra start under Emery.

Nästa stora mål är EM 2020, där Bale och Ramsey är de stora hoppen. Man misslyckades till Ryssland, och revanschlusten blir allt mer påtaglig?

Det hursomhelst inga tvivel om att Wales har fördel på spelarfronten, och jag tror stenhårt på Ryan Giggs och hans Wales ikväll. Irland.. Nja, väger för lätt helt enkelt. Raka ettan spelas till nästan dubbla pengen hos Unibet.
Fotboll

Wales – Republic of Ireland

 • Postad:
  06 sep 2018
  11:01
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,95
 • Bolag: William Hill
 • Datum:
  06 sep 2018
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Europa
 • Liga: Nations League B
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td