Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Nyköping – Karlslund

Nyköping - Karlslund @ 3.60 (Bet365), insats 5 units (ca 2.5%)

Det här spelet bygger främst på att Karlslund ryckt upp sig enormt på slutet och borde ha både fin moral men även mycket energi i truppen. Från att ha legat sist så har de nu klättrat upp på säker mark med sina 22 inspelade poäng.

På slutet har de tre segrar på senaste fem matcherna. Rynninge och Assyriska som också ligger i nedre skiktet har fått se sig besegrade med 3-2 och 4-2 men även Forward som ligger på en sjundeplats fick kapitulera när segersiffrorna skrevs till 3-1 för Karlslund. Förlusten senast med 1-0 hemma kom mot starka Syrianska som innehar andraplatsen och det är inte så mycket att säga om.

Nyköping som har en poäng mer och ligger på placeringen över, en elfteplats har nu fyra raka utan seger. Två oavgjorda har det blivit, bägge hemma, där de är hyfsat starka förvisso med 3-5-2 (16-18). Men Karlslunds form kan få den statistiken att försämras här idag.

I våras när de möttes förlorade Karlslund med 3-1 hemma och det var lite där det vände för på 13 matcher efteråt har det endast blivit tre förluster. Så det är optimistiskt i bortalaget som nu ska komma ut med hela laget, inklusive tröjor och shorts och alltså inte bara skorna som de senast verkade ha ställt ut.

Spelbart åtminstone ner till 3.30 och eventuellt ner till 3.00 men det är trots allt borta och jag vill ha lite felmarginal dessutom. Håller ner insatsen till 5 units men över 3.30 spelar vi utan att blinka så mycket! BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Nyköping – Karlslund

  • Datum:
    08 sep 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Division 1 Norra
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-09-08 15:39

Först vände det ner till 3.25 efter att jag skrivit reken men nu senaste minuterna har de rusat upp till 4.33. Har dock inte kollat om det kommit några nya uppgifter men det där är alldeles för högt om inte halva laget insjuknade i maginfluensa nyss!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td