Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Switzerland – Iceland

Schweiz - Island & U3.5 @1.83

-------------------------------------------------------------------------------------------

Islands bör få det tufft mot Schweiz med tanke på VM i somras där man visade att man trots allt är numret för små.

Island har gjort en fantastisk resa, på alla sätt och vis – och den bedriften de stått för, tillhör även den en av de största bragderna någonsin. Men, det tar stopp där, och det är fullt förståeligt också. Island är en väldigt liten nation, och på så väldigt begränsad, och det fick vi onekligen bevittna i Ryssland.

Det råder inga som helst tvivel om att de är oerhört duktiga på att spela försvarsspel. Men samtidigt saknar det tyngd framåt, och samtidigt saknar de tillräckligt skickliga spelare för att kunna hålla i boll. Det blir dessvärre stort fokus på att försvara sig, vilket ofta leder till att motståndaren till slut får en balja.

Schweiz rankas samtidigt högt, och deras urtåg ur VM i sommar, som bekant kom mot Sverige i en åttondelsfinal, var minst sagt en 50/50-situation. I våra ögon var de inte sämre än Sverige, utan det var en enstaka situation som till slut ledde Sverige vidare i turneringen. Att de ens tog sig till en åttondelsfinal säger även det väldigt mycket, och därför tror vi man har stora chanser till att besegra Island.

Schweiz har i princip samma gäng under den här landslagssamlingen, som under VM. Och det finns minst sagt gott om fina spelare i den här truppen. De är oerhört organiserade, precis som Sverige, men det finns samtidigt en spets i det här laget. Vi såg bland annat Schweiz stå upp väldigt bra mot Brasilien i VM. Det mötet resulterade i ett oavgjort resultat, och det är onekligen ett kvitto på att Schweiz är ett riktigt bra landslag.

Vi är samtidigt övertygade om att Island inte förlorar stort på lördagen. De är minst sagt organiserade också, och är i sin tur väldigt svåra att få hål på. Fråga bara Messi & Co. Därför har vi alla anledningar till att tro att det blir en någorlunda målsnål tillställning vi kommer att få bevittna.

I slutändan tror vi dock Schweiz står där som segrare. De infinner sig trots allt på hemmaplan, och just den faktorn tror vi fäller avgörandet för utfallet i det här mötet.
Spela på Bethard och få Se bonus här
Fotboll

Switzerland – Iceland

 • Postad:
  08 sep 2018
  17:29
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 1 & U3.5
 • Insats: 10,00
 • Odds: 1,83
 • Bethard
 • Datum:
  08 sep 2018
  18:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Europa
 • Liga: Nations League A
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td