Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Utsikten – Oskarshamn

Utsikten - Oskarshamn @ 3.00 (Expekt), insats 5 units (ca 2.5%)

Trots lite skakig form hos hemmalaget så tycker jag att tre gånger pengarna är på tok för högt här. Har vi tur stiger det ytterligare lite men jag tänker inte vänta utan klipper det nu som jag tror borde bli toppen.

Oskarshamn innehar en stabil tredjeplats och har nu fyra raka matcher utan förlust men endast en har varit på bortaplan och där blev det klara 3-0 mot bottenlaget Husqvarna. Totalt har de fina 6-2-2 (17-11) men möter nu ett i grunden starkt hemmalag.

Utsikten har också 6-2-2 när det gäller hemmaplan med målskillnaden 26-11. hade fyra raka segrar på Ruddalens IP innan det endast blev 1-1 mot Skävde senast. Men de har fina 4-2 och 4-1 mot lag som Oddevold och Ljungskile som ligger i mitten av tabellen strax nedanför Utsikten.

Att Utsikten senast i serien förlorade borta mot jumbon Åtvidaberg med 2-1 var väl inte så rättvist sett till skapade målchanser och blir det bara någorlunda bra utdelning här så kommer Oskarshamn få det kämpigt.

I våras vann Oskarshamn med 3-2 men då var det på hemmaplan. Förra säsongen vann Utsikten bägge möten inbördes, 3-2 borta och hela 5-0 hemma!

Det saknas lite spelare i bägge lagen och jag håller därför ner insatsen till 5 units för att ha lite marginal ifall jag hamnat fel i min värdering. Men spelvärt ner till 2.80 menar jag då de borde vinna drygt 35% av dessa matcher. BOL!
Fotboll

Utsikten – Oskarshamn

  • Datum:
    08 sep 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Division 1 Södra
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td