Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Denmark – Wales

Danmark - Wales +0.5 @1.83

-------------------------------------------------------------------------------------------

Danmark och Wales står på schemat idag, där vi har hittat ett kanonspel på bortalaget. Wales gjorde en riktigt stark förstamatch i Nations League när man krossade Irland hemma med 4-1. Det var på förhand en väldigt tuff match i slaget om de brittiska öarna där Wales visade styrka. Det var två lag som båda är riktigt starka fysiskt, men det var inget snack om vilka som bestämde där ute på planen. Bale & Co satte taktpinnen direkt, och Irland var aldrig ens nära. Real-stjärnan fortsätter att visa storform och stod för ännu ett mål + assist vilket är viktigt för Wales såklart att storstjärnan är på tårna.

Nu är det ännu en tuff match borta mot Danmark, som på förhand känns som lite väl stora favoriter. Känslan är att Wales har bättre möjligheter än vad oddsen antyder, och att man lyckas med minst ett kryss ser jag inte alls som några konstigheter. Dels har Wales redan en match i benen där man visade upp fin fotboll, men även på grund av Danmarks situation för tillfället där det bara är en enda stor röra. Problem med spelaravtal o.s.v gjorde att Danmark i sin senaste match var tvungna att ställa upp med delar av tredjedivisionen vilket också visades då man enkelt föll mot Slovakien. Nu sägs konflikten mellan förbund och spelarförening vara löst och samtliga danska stjärnor ska vara tillbaka på plan igen. Det man däremot inte får glömma är att de nu ska in i hetluften direkt, medan Wales har spelat ihop sig aningen.

Jag svårt att se Danmark kliva ut och rulla boll som inget har hänt. Det ligger säkerligen irritationer i bakvattnet och detta är absolut mer öppet än vad spelbolagen vill erkänna. Bale och hans Wales får förtroendet!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Denmark – Wales

 • Postad:
  09 sep 2018
  12:21
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 2 +0.5
 • Insats: 10,00
 • Odds: 1,83
 • Unibet
 • Datum:
  09 sep 2018
  18:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Europa
 • Liga: Nations League B
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td