Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Juan Martin Del Potro – Novak Djokovic

Juan Martin Del Potro - Novak Djokovic Ö39.5 @1.84

-------------------------------------------------------------------------------------------

Del Potro spelar sin andra US Open-final i karriären. Senast var 2009, då han gick hela vägen och dessutom slog ut Nadal & Federer. Nu är han äntligen här igen, och har självklart mycket goda möjligheter att vinna sett till hur fantastiskt bra han har spelat. Dominansen har varit löjlig här i US Open, och argentinaren har knappt blivit pressad i sina matcher. Nadal-matchen var också en riktigt häftig match till en början, och även om spanjoren tyvärr fick avbryta matchen kändes Del Potro som den starkare spelaren. Det är grymt kul att se honom på den här nivån igen, och som han tagit sig tillbaka från skadan han hade för några år sedan.

Djokovic är tillbaka på allvar. Efter ca två år av ständigt ifrågasatt har han nu tagit tjuren vid hornen. Sedan serben klev in i Wimbledon, och vann hela turneringen har det hänt något. Det har lossnat helt enkelt, och han ser nu sådär omänsklig ut som vi tidigare sett honom. Här i US Open har han gjort det okej. Inte övertygat på något sätt. Han blev pressad i sina två första matcher där han också tappade set, men sedan dess har han blivit allt bättre och gjort rent hus i princip. I semifinalen körde han över japanen Kei Nishikori i en match som på förhand skulle vara jämnare.

Det är en fin final vi har framför oss, där de två bästa spelarna på touren ska göra upp. Djokovic defensiv ser helt galen ut, och det krävs något utomordentligt för att slå honom. Är det då någon spelare som kan göra det är det Del Potro, som tveklöst har den hårdaste forehandsslaget på touren. Djokovic favorit - Absolut, men han vinner inte ännu en match i raka set. Det kommer argentinaren Juan Martin Del Potro se till.
Tennis

Juan Martin Del Potro – Novak Djokovic

 • Postad:
  09 sep 2018
  12:32
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: ÖVER 39.5
 • Insats: 10,00
 • Odds: 1,84
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  09 sep 2018
  22:00
 • Sport: Tennis
 • Land: Internationell
 • Liga: Final
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td