Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Tekno Eld – Övriga

Bjerke lopp 9:

Norskt Travderby för Kallblod och här väljer vi att spela vinnare på Jan-Olov Perssons 3 Tekno Eld tillsammans med Ulf Ohlsson. Han har imponerat stort på slutet och var klar favorit i svenska Kallblodsderbyt men fick då sig besegrad av 1 Philip Ess. Näst senast fick han revansch på denna och vann mycket enkelt från ledningen via 1.21,5 sista 800 åkandes. Han vann sitt försök på ett imponerade vis och vi är helt inne på att han vinner detta oavsett resa. Racebet erbjuder fina 2.05 och till det oddset kan vi inte blunda. Vi trycker in hela 7 units och jobbar på Ohlsson från start till mål!
Trav

Tekno Eld – Övriga

 • Postad:
  09 sep 2018
  12:58
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,05
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  09 sep 2018
  16:15
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td