Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Teknodiva – Övriga

Färjestad lopp 7:

Här väljer vi att spela vinnare på Lars-Erik H Karlsson fina kallblod 8 Teknodiva. Hon har inlett karriären lovande och är under kraftig utveckling. För tre starter sedan gjorde hon ett mycket bra lopp efter galopp och klockan visade 1.28,6 i 1400 meter med bra fart över linjen. Näst senast vann hon mycket enkelt efter tidigt ha kört sig till ledningen och klockan visade 1.30,0 sista 600 åkandes. Senast galopperade hon kort efter start men stod för en bra upphämtning och klockan visade 1.27,0 sista 800. Körande Morgan Ivarsson låter mycket nöjd med henne inför detta och tror att hästen kommer gå en 28-tid. Hon har slagit liknande motstånd tidigare och uppgiften ser mycket bra ut. Vi kliver in med 5 units till fina 5.50, utan att tveka!
Trav

Teknodiva – Övriga

 • Postad:
  10 sep 2018
  16:06
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 5,50
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  10 sep 2018
  20:36
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td