Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Moldavien – Vitryssland

Moldavien - Vitryssland @ 2.20 (Pinnacle), insats 5 units (ca 2.5%)

De här lagen kommer till den här matchen med varsin historia. Vitryssland spelade på topp och manövrerade ut San Marino på hemmaplan med hela 5-0 medan Moldavien borta mot Luxemburg fick hela 0-4 i baken. Frågan är hur det kommer påverka inför mötet när de dels byter borta mot hemma och vice versa samt var fokus kommer ligga.

Moldavien har i sina 41 senaste matcher endast besegrat San Marino och Andorra och tittar vi ett steg längre bak kan vi även räkna in Saudiarabien. Det smäller inte speciellt högt även om det nu är Vitryssland som kommer på besök. Senaste "riktiga" segern på hemmaplan kom mot Finland 2010 och det är 30 matcher sen. Annars är det idel blåbärsnationer och Kirgizistan som besegrats. Jag håller Vitryssland några snäpp över dessa länderna även om de så klart inte är några magiker.

Vitryssland har åtminstone slagit Slovenien för fyra matcher sen och så sent som förra sommaren slog de Bulgarien hemma i ett VM-kval. I deras bortafacit har man även tidigare (2016) besegrat Norge, Irland och Grekland t ex och förlusterna har varit mot klart starkare nationer.

Ska vi hitta något positivt för Moldavien är det väl att på hemmaplan slutar det oftast inte med storförluster utan vanliga resultat är 1-2, 0-1 och 0-2. Nu är det förvisso mycket statistik i spelet men även formmässigt vad man levererade i senaste omgången.

Jag måste dock syna 2.20 i odds då det känns på tok för högt även om Vitryssland inte är en gigant inom fotbollsvärlden men det räcker ju med 1-0 för att det ska sitta. Jag håller ner insatsen och det känns lite fegt då jag inbillar mig att det borde vara värde på åtminstone allt över 2.00 här och då borde vi haft en högre insats. Men har inte sett lagen spela alls och då trycker vi inte gasen i botten. BOL!
Fotboll

Moldavien – Vitryssland

  • Datum:
    11 sep 2018
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Nations League D
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td