Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Trophy Spring – Övriga

Jägersro lopp 9:

Här väljer vi att spela vinnare på 4 Trophy Spring som har visat toppform på slutet i Danmark och senaste insatsen på Charlottenlund var mersmakande. Han spurtade strålande som trea och i ett lopp som vanns av Dolan Spring och klockan visade 1.09,6 sista 750 med vida spår i sista sväng och full fart över linjen. Han slog bland annat 2 Star Keeper och med lite klaff, hade han knappast förlorat. Det låter bra på honom inför detta och man tar knappast resan från Danmark i onödan. Man ska släppa med 1 Prosperous och vi är inte helt främmande att Rene Kjaer kör rejält från start och får överta av 2 Star Keeper och Fleeming. Skulle han komma till ledningen säger vi lycka till för övriga att rå på honom. Vi tror även han har toppchans att vinna oavsett resa och kliver in med 5 units till fina 3.55! Hela vägen Kjaer!
Trav

Trophy Spring – Övriga

 • Postad:
  11 sep 2018
  16:26
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 3,55
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  11 sep 2018
  21:15
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

LuckySam 2018-09-13 14:51

Fanns till 1.90 före 9 också, kändes mycket bra!

siarmo 2018-09-12 17:40

Glömde: spelade den H2H på Bet365 till 1,8 ggr.

siarmo 2018-09-12 17:38

Helt rätt ute. Den andre var chanslös. Bra rek.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td