Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Ungern – Grekland

Ungern - Grekland Ö2 @ 2.12 (Pinnacle), insats 6 units (ca 3%)

Den här matchen luktar ju målsnål lång väg men det finns danska ostar som smakar gott trots att lukten pekar på annat. Åtminstone menar de som vågar äta dessa ostar det. Jag håller mig till illaluktande fotbollsmatcher istället.

När vi får över två i odds på en fotbollsmatch Ö2 mål där vi dessutom har push på exakt två mål, då är det nästan alltid läge att studera närmare och ofta blir spelet bra. Det finns ligor och lag som dock för ofta rent statistiskt spelar för mycket 1-0 där man så klart ska undvika spel. Den här matchen är dock inte en av dessa.

Självklart vill bägge lag här ta tre poäng men försvaret är prio ett då Ungern kommer från en förlust med 1-0 borta mot Finland medan Grekland kommer med en seger med 1-0 borta mot Estland. Ungern var rätt klena i senaste match och jag tror hemmaplan kan få dem att höja sig några nivåer, vilket både är positivt och negativt för vårt spel här.

Det ökar så klart chansen att det ska bli mål framåt men samtidigt kommer de säkert slita några procent extra för att stänga till bakåt och vinna de viktiga bollarna. Och mot ett Grekland som inte är det mest offensiva lag Europa skådat de senaste tjugo åren så kan det ju bli en tråkig 0-0 match eller eventuellt att det trillar in ett mål åt något håll som sen försvaras.

Rent statistiskt i Ungerns hemmamatcher sen 2016 och framåt på hemmaplan så har det spelats 15 matcher. I snitt har det gjorts 2.8 mål i dessa matcher och Ö2 har det blivit åtta gånger medan det blivit U2 endast fem gånger.

För Greklands bortamatcher sen 2016 och framåt är det tolv matcher spelade där målsnittet ligger på 2.33 och antalet matcher som gått Ö2 är fem stycken medan det blivit U2 i fyra stycken.

När jag väger samman allt och åter tittar på oddset så känns det som ett riktigt bra spel. Jag håller dock ner insatsen lite just pga lukten i matchen och med lite felmarginal. Allt över dubbla pengarna är dock spelvärt här menar jag och möjligen kan det gå så lågt som 1.90 dessutom. Lite kuriosa är att när lagen möttes i EM-kvalet 2015 blev det sju mål när Grekland hade hemmaplan medan det dock blev mållöst i Ungern.
Fotboll

Ungern – Grekland

  • Datum:
    11 sep 2018
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Nations League C
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td