Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Colombia – Argentina

Colombia - Argentina @ 2.45 (Unibet), insats 6 units (ca 3%)

Även om Argentina saknar Messi här så tycker jag att oddset är på tok för högt för att inte syna. Matchen spelas i USA så det är inte på tal om någon hemmafördel här heller.

Rent statistiskt inbördes mellan lagen så segrade Colombia senast över Argentina 2007 och det är också enda segern på 14 matcher på 2000-talet. På slutet har det varit rätt målsnålt mellan lagen dock och de tre senaste har slutat 0-0, 1-0 samt 3-0 till Argentina. Det känns som det finns någon tradition som är svår att bryta trots att Argentina gjorde ett katastrofalt dåligt VM-kval senast och precis tog sig till VM.

Colombia har dock ryckt upp sig de senaste åren och i VM 2014 var de den stora överraskningen. I det här VM förutspådde jag att de skulle bli en stor besvikelse men de lyckades ta sig vidare från gruppspelet till sist trots en inledande 1-2 förlust mot Japan. Det blev dock respass efter straffar mot England i åttondelsfinalen men det tycker jag inte är en speciell stark insats när vi summerar Englands spel totalt.

Argentina imponerade inte heller i somras men tog sig också vidare på hårstrået till slutspelet där de fick åka hem efter 3-4 förlusten mot Frankrike i åttondelsfinalen och då vet vi att Frankrike gick och vann hela VM efter det.

Bägge lagen kommer med seger i sin träningsmatch i lördags men motstånden var av låg kvalité och det känns inte så betydande inför det här mötet. Känner väl att det finns en liten risk för det oavgjorda också som känns hyfsat sannolikt. Men jag tar ställning då oddset känns för högt här. Sex units och jag rekommenderar spel på allt över 2.25 i odds, vilket är en brytpunkt på 44.5%. Nu behöver Argentina endast vinna 41% av matcherna för att det ska vara ett bra spel. BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Colombia – Argentina

  • Datum:
    12 sep 2018
    02:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: International
  • Liga: Friendlies
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-09-12 03:29

Citat:
Ursprungligen postat av snooze Visa inlägg
Argentina brukar ju underprestera något otroligt. Har egentligen underpresterat sedan vmfinalen 2014. Colombia och mexiko är ju även 2 länder med otroligt stor publik i usa pga stor invandring från dessa 2 länder. Lycka till!
Tackar! Argentina har varit det klart bättre laget och har bra fart i sitt anfallsspel men det där sista saknas med lite slarviga pass och inlägg. Men ett jäkla avslut ska de väl kunna få till som går i mål

snooze 2018-09-11 23:10

Argentina brukar ju underprestera något otroligt. Har egentligen underpresterat sedan vmfinalen 2014. Colombia och mexiko är ju även 2 länder med otroligt stor publik i usa pga stor invandring från dessa 2 länder. Lycka till!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td