Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Elche CF – Granada CF

Elche - Granada Att kvalificera sig @1.86

-------------------------------------------------------------------------------------------

Copa del Rey fortsätter och ikväll har jag en rek mellan Elche och Granada. Bortalaget har utan tvekan ett värde.

Nykomlingarna Elche är än utan någon vinst i Segunda División och någonting säger mig att en förlust ikväll vore inte hela världen. Självklart kommer man försöka avancera vidare i cupen men fokus bör ligga i söndagens hemmamatch mot Mallorca. En viktig sådan dessutom. Två poäng på fyra matcher och endast ett mål framåt för nykomlingarna är definitivt ingen önskvärd start.

Granada har en betydligt bättre start. Obesegrade i sina fyra första ligamatcher med två vinster och lika många kryss. Det började med två raka kryss men stod därefter för två fina prestationer mot Osasuna respektive nykomlingarna Extremadura. Nu ska ännu en nykomling städas undan, och återigen på bortaplan.

Granada har både trupp & bredd för att lyckas väl i både ligan & cupen. Inte för att cupspelet kommer räcka långt då La Liga-lag snart blandar sig in. Men från den här omgången ser jag chanserna som mycket goda för kvällens bortalag. Det både såldes och köptes in för Granadas del under sommarfönstret, men den absolut stora förändringen är att Antonio Puertas numera har fått förtroendet och tagit väl vara på den genom att göra mål i 3/4 matcher i ligan. Spanjoren som alltså blev bänkad större delen av fjolåret. Sedan har man också en fin striker i Adrian Ramos. Gick förvisso inte speciellt bra i fjol men fått en hyfsat fin start den här säsongen. En rutinerad Montoro på mittfältet tillsammans med nyförvärvet Fede. Martinez Sanchez, Diaz & Vadillo finns även där med bra erfarenhet från spansk fotboll i både La Liga & Segunda.

I övrigt ställes lagen mot varandra i den allra första omgången den här säsongen och matchen slutade 0-0 (Elche hemma). Ingen vidare match. Men det är sånt som kan se i premiärmatcher. Sedan dess har Granada blivit allt bättre medan Elche har blivit sämre.
Spela på Betfair och få Se bonus här
Fotboll

Elche CF – Granada CF

 • Postad:
  13 sep 2018
  20:36
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 2 Att kvalif
 • Insats: 10,00
 • Odds: 1,86
 • Betfair
 • Datum:
  13 sep 2018
  21:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Cup
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td