Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Tiramisu Doc – Övriga

Örebro lopp 8:

Här väljer vi att spela vinnare på 4 Tiramisu Doc som visat toppform på slutet och borde ha bra chans att kunna spåra detta runt om. Näst senast galopperade han efter 600 meter men återkom på ett bra vis och gick i mål med gott om sparade krafter. Senast på Solvalla satt han sist 800 kvar men rundande fältet och sprutade bra som tvåa bakom en överlägsen vinnare i Grandfather Bill. Klockan visade 1.12,5 sista 800 och insatsen var mersmakande. Han är snabb ut och när offensiva Åke Lindblom trycker på gaspedalen tror vi knappast Kim Eriksson svarar med 1 Scotch Brodde. Väl från ledningen borde det vara toppchans då motståndet känns rätt skralt. Vi kliver in med 4 units till 5.25 och jobbar in Lindblom från start till mål!
Spela på LeoVegas och få Betting 100% upp till 2000 kr
Trav

Tiramisu Doc – Övriga

  • Datum:
    13 sep 2018
    20:53
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här