Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: L.A.Divergent – Övriga

Romme lopp 6:

Här väljer vi att spela vinnare på 5 L.A.Divergent som tidigt borde sitta i ledningen och ha toppchans att spåra detta runt om. Hon har visat fin form på slutet och gjorde det mycket bra som fyra näst senast via 1.14,0 sista 800 först i tredjespår. Hon gick bra från besvärligt utgångsläge på Skrubbs senast och blev lite störd mitt på upploppet då. Kaj upp denna gång är ett klart plus och motståndet känns inte som det bästa. Han har fått mycket bra snurr på hästen tidigare och segrade en gång och var mycket tapper tvåa en gång på de tre försök han fått. Vi tror Kaj är offensiv från start och tidigt kör sig till ledningen. Därifrån är det toppchans och vi kliver in med 5 units till fina 4.30!
Trav

L.A.Divergent – Övriga

 • Postad:
  14 sep 2018
  16:41
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 4,30
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  14 sep 2018
  20:14
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här