Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Tottenham Hotspur – Liverpool

Tottenham Hotspur - Liverpool Ö2.5 @1.69

-------------------------------------------------------------------------------------------

Frågan vi ställer oss inför det tidiga mötet mellan Tottenham och Liverpool är: Vad finns det egentligen som talar för målsnålt? Ingenting är svaret!

Det är två starka lag som möts, inte minst offensivt. Det finns mycket stjärnor på planen som alla kan göra saker på egen hand.

Tottenham har en del avbräck som gör att spelet stärks än mer. Först och främst får Tottenham klara sig utan målvakten Hugo Lloris, där Michel Vorm kliver in istället. Sedan missa även Dele Alli på grund av skada där Eric Dier är den troliga ersättare. Pochettino väljer att spela med tre mittbackar, fem mittfältare och två forwards.

Tottenhams uppställning:
Vorm
Alderweireld - Sánchez - Vertonghen
Trippier - Eriksen - Dier - Dembele - Davies
Lucas - Kane

Liverpool trolig uppställning:
Alisson
Alexander-Arnold - Gomez - van Dijk - Robertson
Milner - Wijnaldum - Keita
Mané - Salah - Firmino

Ett ruggigt starkt lag som hittills släppt in endast ett mål - senast mot Leicester i 2-1-vinsten på bortaplan - och har alltså vunnit sina samtliga Premier League-matcher. Dock ett ganska milt schema och tuffaste matchen blir utan tvekan den här mot Tottenham.

Det är två absoluta topplag som möts på Wembley, där Tottenham är den troliga spelföraren. Hur man än vrider och vänder på det går Liverpools sällan mållösa, och det lär säkerligen dyka upp en och annan kontringsyta för firma Mané-Salah idag, samtidigt som Tottenhams chanser att hitta nätet givetvis också är stor på hemmaplan.
Fotboll

Tottenham Hotspur – Liverpool

 • Postad:
  15 sep 2018
  11:05
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: ÖVER 2.5
 • Insats: 10,00
 • Odds: 1,69
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  15 sep 2018
  13:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td